Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Strongman napisał:

A jak z zoną uprawiasz co dzień tego tego a ona ma cowid to go masz czy nie.Chyba raczej tak.

chciało by Ci się ryćkać, jak byś ledwo żywy był? wiedząc że masz cowid narażał byś żonę?

o co Ty pytasz???

Opublikowano (edytowane)

Tu jest tak że jak jedno przyniesie to zanim objawy wyjdą to już cały dom ma wirusa. U mnie też żona pierwsza chorowała 3 dni wcześniej ale lżejsze objawy, potem ja i dzieciaki ale u młodychdzień gorączki tylko. 

@pafnucy jednodawkową Johnsona przyjąłeś?czy coś innego?

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano (edytowane)

jakoś to różnie jest. pisałem jak to u nas było.

3 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Tu jest tak że jak jedno przyniesie to zanim objawy wyjdą to już cały dom ma wirusa. U mnie też żona pierwsza chorowała 3 dni wcześniej ale lżejsze objawy, potem ja i dzieciaki ale u młodychdzień gorączki tylko. 

@pafnucy jednodawkową Johnsona przyjąłeś?czy coś innego?

pfizer dwie dawki . reszta tez. seniorka 3.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano (edytowane)

heh , kuffa sie normalnie pytam , jakie objawy kto ma , a tu odwiedzi żeby sie domyslać :D Ja juz za dozo dziś % wychyliłem żyby sie domyslać :)

ale , ktos tu o bólu pleców pisał , to tez cov ...  ??

kuffa jak mnie z tydzien wstecz w krzyzu chyciło to dwie noce z głowy dopiero dzis tak na dobrze przeszło , dobrze ze robote mialem ogarnieta troche   na przód bo by kiepsko było , a najgorsze to ze ni chooj nic nie pomagalo w pierwszych dwóch dniach , potem tak powoli powoli schodziło , 

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

Mnie w tamtym roku , tez cos podobnego o tej porze na te plecy ebło , ale nie aż tak . Maskara jak chodziłem lub siedziałem to znośnie  , ale jak człek połozył to sie piekło zaczynało i tak 2 noce , co sie pokladłem to wstaje  bo cięzko uleżeć 

Na ta chwile wróciło do normy dzis cały dzien fizycznej robocie i lepiej sie czuje niz jak na odpoczynku , 

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

Mnie właśnie tak plecy bolą co jakiś czas tak wysoko w okolicach łopatek a nigdy nie bolały.A smak i węch jest musi to ta nowsza odmiana świrusa.

Co ciekawe ja już tej jesieni przechodził grypę a zona nie i zrobiła sobie test i wyszła taka gruba kreska jak ch*j na tym teście

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

kawaler....

no  na tym polu zadnych zmian...

gorzej z innymi aspektami-chyba u mnie pozniej w plucach sie powiklania odezwaly..

u nas zona przyniosla ze sklepu, prawie polowa personelu miala.

1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

No też się cieszę że  organizm dał radę i na płuca nie poszło, ale fakt jest że zaraz na drugi dzień byłem u lekarza i leki. Gdybym czekał jak szwagier że samo przejdzie mogło by być różnie. Niestety wielu ludzi siedzi w domach bo nie chcą kwarantanny, i idą jak już nóż na gardle.

i tak sie swirus roznosi po kraju..

a zreszta zadnego swirusa nie ma,to wymysona pandemia, tylko w tv istnieje..........ilu z was sie juz przekonalo ze jest inaczej ?

Opublikowano
41 minut temu, Strongman napisał:

Co ciekawe ja już tej jesieni przechodził grypę a zona nie i zrobiła sobie test i wyszła taka gruba kreska jak ch*j na tym teście

jak dwie kreski to ??/ czy nie pomyliła testów?

Opublikowano
V12 napisał:

Mnie w tamtym roku , tez cos podobnego o tej porze na te plecy ebło , ale nie aż tak . Maskara jak chodziłem lub siedziałem to znośnie  , ale jak człek połozył to sie piekło zaczynało i tak 2 noce , co sie pokladłem to wstaje  bo cięzko uleżeć 

Na ta chwile wróciło do normy dzis cały dzien fizycznej robocie i lepiej sie czuje niz jak na odpoczynku , 

Najlepsze na bóle pleców są okłady z nagich piersi

jacus napisał:

i tak sie swirus roznosi po kraju.. a zreszta zadnego swirusa nie ma,to wymysona pandemia, tylko w tv istnieje..........ilu z was sie juz przekonalo ze jest inaczej ?

Wirus jest jak każdy inny grypopodobnym. No bo czym się różni covid od grypy? Praktycznie jest taki sam tylko jest rozdmuchany przez media aby pod jego przykrywką wprowadzić "nowa normalność" nawet był artykuł na WP z jakiegoś forum ekonomicznego i był zatytułowany "nowy porządek świata" 🤷‍♂️

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, jacus napisał:

pewnie niedlugo sam sie przekonasz..

Jacus 

Zmień płyte ,  jak Ci sie chce :)

Edytowane przez V12
Opublikowano
jacus napisał:

lepsze sa piersi z kurczak czy indyka albo kaczki ???

to nie ejst zwykla grypa- pewnie niedlugo sam sie przekonasz..

Kobiece ale co ty możesz o tym wiedzieć... 😬🤭. Ja to przechodziłem... 😏 Jedynie 10 lat temu gorzej przechorowalem anginę ropna 2 tyg w domu...

witejus napisał:

21 minut temu, Bercik92 napisał:

Najlepsze na bóle pleców są okłady z nagich piersi

Z młodych

O to to

Opublikowano
18 minut temu, jacus napisał:

przez grzecznosc nie bede zaprzeczal...

ciagnik w remoncie, bydlo juz dawno sprzedalem, swinie to pare minut odpasc-wiec czlowiek sie nudzi sam w domu...

To zaproś do domu prostytutkę będzie zabawa .

• Haha 1
Opublikowano

polecasz jakies zamojskie ?? ktore sa dobre to sobie zamowie z dojazdem pewnie beda tansze niz krakowskie.

10 godzin temu, witejus napisał:

to rób to co robi pies jak mu się nudzi.

moj spi na podlodze-nieraz sie trafilo -gdy mi krregoslup napieprzal

Opublikowano

Bo szpryca nic dobrego nie daje. Jak ktoś ma czas to niech przeanalizuje dane z Polski i np. Jedna z najlepiej zaszprycowanych gmin to Podkowa Leśna a współczynnik zakażeń na 10000 mieszkańców to około 10, a jedno z najmniej zaszprycowanych to Czarny Dunajec z liczba ponad 2 na 10000 mieszkańców. Są gminy że jest odwrotnie. Więc nie ma zależności. 

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, poosa21 napisał:

Bo szpryca nic dobrego nie daje. Jak ktoś ma czas to niech przeanalizuje dane z Polski i np. Jedna z najlepiej zaszprycowanych gmin to Podkowa Leśna a współczynnik zakażeń na 10000 mieszkańców to około 10, a jedno z najmniej zaszprycowanych to Czarny Dunajec z liczba ponad 2 na 10000 mieszkańców. Są gminy że jest odwrotnie. Więc nie ma zależności. 

Tylko jedno ale, stopień migracji mieszkańców tych gmin w codziennym życiu