Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, V12 napisał:

Przez takie akcje zastanawiam sie , kuffa gdzie ja żyje :(

W krainie "The Economist"/prestiżowe pismo z okładką:20210918_cuk1280.jpg->  esculap jest cudownym eliksirem. Co oznacza kod wyryty na nim?https://www.economist.com/node/21804878/audio-edition

Niezwykła interpretacja obrazu/mgły w tle w osobie Pana Prezydenta (wg. Atora)

Opublikowano

przeczytales cos wiecej niz tytul ???

Medyk przeszedł infekcję dość łagodnie, mając przez dwie doby typowe objawy grypowe, ale bez gorączki. Po 17 dniach test dał negatywny wynik. - Gdybym nie był zaszczepiony, byłoby gorzej - stwierdził medyk.

Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/aktualnosci/news-wlochy-wzrost-zakazen-koronawirusem-wsrod-lekarzy-zaszczepil,nId,5605741#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

• Haha 1
Opublikowano
11 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Kurła wirus okolicę objął, kolejnych dwóch pod respiratorem i to nie stare.

to w celach informacyjnych dowiedz sie czy byli ... 

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, jacus napisał:

przeczytales cos wiecej niz tytul ???

Medyk przeszedł infekcję dość łagodnie, mając przez dwie doby typowe objawy grypowe, ale bez gorączki. Po 17 dniach test dał negatywny wynik. - Gdybym nie był zaszczepiony, byłoby gorzej - stwierdził medyk.

Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/aktualnosci/news-wlochy-wzrost-zakazen-koronawirusem-wsrod-lekarzy-zaszczepil,nId,5605741#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Dalej opierasz się o szmatławce- tego typy pisma są tylko i wyłącznie do 🤣  no nie mów, że łapiesz się na to?

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
17 minut temu, Ywa napisał:

Dalej opierasz się o szmatławce- tego typy pisma są tylko i wyłącznie do 🤣  no nie mów, że łapiesz się na to?

sr** na to

Opublikowano

e skad dla mnie zrodlem informacji sa filmiki psychicznie chorych- na ktorych wystarczy popatrzec i widac ze nie maja wszystkich w domu.

a wy swiry skad czerpiecie informacjie-mieszkacie na zadupu, nigdzie nie byliscie,nic nie widzieliscie ???

Opublikowano

A tu dalej to samo. szczepic nie szczepic. Jacusia to bym na pokaz do każdego miasta powiatowego woził na występy i wybrana osoba z publiczności mogła by go zaszczepić dowolną szczepionka. I tłum by obserwował czy jest to bezpieczne. taki króliczek niedzielskiego doświadczalny. 😂

Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, jacus napisał:

e skad dla mnie zrodlem informacji sa filmiki psychicznie chorych- na ktorych wystarczy popatrzec i widac ze nie maja wszystkich w domu.

a wy swiry skad czerpiecie informacjie-mieszkacie na zadupu, nigdzie nie byliscie,nic nie widzieliscie ???

Wiem wiem pokrój szumowin Ci pasuje. To proszę może tego Pana https://www.dw.com/en/former-us-secretary-of-state-colin-powell-dies/a-59537823

" Już w piekle się smaży czekając na swoich koleżków".

Jest doskonałym przykładem troski i opieki państwa i służb więc od razu leć po 3 keczup😃

Edytowane przez Ywa
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, HF86 napisał:

A tu dalej to samo. szczepic nie szczepic. 

Temat jest o tym że Ci co chca niech , przyjmuja do n-tej potęgi . 

Ale niech  to wszystko sie odpier ...od tych co tego nie przyjma , teraz wychodzi na to że trza chronić tych po szprycy , co by ich przeciwna grupa nie skaziła ...

Edytowane przez V12
Opublikowano

wiesz dlaczego gina najczesciej motocyklisci ?? bo inni kierowcy nie przestrzegaja przepisow. a teraz to przeloz na epidemie..

jaki keczup ??? facet mial 84 lata i umarl-co w tym dziwnego ? ja tych lat nie dozyje .

hf86- ja sie nie szczepilem i nie zamierzam. u nas pandemia juz przeszla wiekszosc szczepiona wiec spokojnie sobie zyjemy, nie to co polska c , juz sraja w gacie co poniektorzy.

Opublikowano

tu na podstawie cowid który jest,tworzy się nowy świat i nowe realia. ich statystyki i całe pie...lenie można między bajki włożyć. ciotka się wybudzila teraz ze śpiączki 10 dni. płuca były zainfekowane dziwnym wirusem. ale to nie był cowid bo szczepiona dwa razy. 

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

wiesz dlaczego gina najczesciej motocyklisci ?? bo inni kierowcy nie przestrzegaja przepisow. a teraz to przeloz na epidemie..

jaki keczup ??? facet mial 84 lata i umarl-co w tym dziwnego ? ja tych lat nie dozyje .

hf86- ja sie nie szczepilem i nie zamierzam. u nas pandemia juz przeszla wiekszosc szczepiona wiec spokojnie sobie zyjemy, nie to co polska c , juz sraja w gacie co poniektorzy.

Niemożliwe, jak na to wpadłeś? Cóż za błyskotliwość😂 odpowiadasz celująco-możesz zapisać się do elit.

Dotąd geriatria była w opłakanym stanie; a tu nagle żywe zainteresowanie wobec starszych ludzi? Rzeczywiście należy się uznanie dla rządzących tego świata.

Opublikowano

geriatria nadal jest  w oplakanym stanie a nawet gorszym.

psychiatria tez-tym akurat powinnas sie bardziej przejac...

hf-obstawiam polska wschodnia, podlasie ?? jedyny twoj kontakt z cywilizacja zachodnia to pewnie holsztyno-fryzy ?? 

im mniej ktos zna swiat tym bardziej sie go boi.

Opublikowano

chyba Ci ten smog komórki mózgowe przytruc musiał. wasz zachodni wielki świat do którego chyba mentalnie chcesz należeć i tak jest nic nie wart. 

Opublikowano
35 minut temu, jacus napisał:

Nie da sie przełożyć , bo ci co wzieli to cos powinni miec zbroje ochronna . 

Motocylista nie ma zadnej ochrony przed tymi co moga go uszkodzić 

To tak jak bys sie ubrał w metalowy pancerz od stóp do głow i bał sie przejsć przez stado owczarkow niemieckich

Nie mow hop że przeszla , tydzien do tygodnia wzrasta popsuje sie pogoda to bedzie. 

W polowie grudnia będziesz widzial czy przeszla .

26 minut temu, HF86 napisał:

chyba Ci ten smog komórki mózgowe przytruc musiał. wasz zachodni wielki świat do którego chyba mentalnie chcesz należeć i tak jest nic nie wart. 

Znam takich co zwiedzili sporo i pracowali po europie , za dużo im to nie pomoglo jacy byli tacy sa . No moze finansowo bo z tico w merca wsiedli , ale dla przykładu  Ci co jezdzić nie umieli to im merc nie pomogl 

Opublikowano

nieraz widuje motocyklistow -wielu ma ubrania podobne do zbroi, do tego kaski, nakolanniki- to chyba w jakis sposob chroni przed smiercia czy ranami??dokladnie  tak jak ze szczepionkami-tylko w chorej wyobrazni szura mialy w 100 % chronic przed zakazeniem,choroba czy smiercia. w kazdym badaniu naukowym byla okreslona ich skutecznosc...

32 minuty temu, HF86 napisał:

a wasz wchodni co jest wart ??  

sprawa dla reportera czy magazyn ekspresu reporterow pelen jest wschodniej kultury, zeby rolnikow z zacofania nie wspomnac 😂.