Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, DTaras napisał:

ot i głos rozsądku..

Dla każdego indywidualny , ot tego życze każdemu i sobie . szczególnie jesli chodzi o medyczne ingerencje...

Opublikowano
39 minut temu, PRIMO napisał:

A ty kim niby jesteś?🤨

No i się w końcu zaszczepiłeś czy nadal unikasz jak diabeł święconej wody?

No to Szur naczelny. Sie boi i sie nie zaszprycuje. 

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

urojenia to sa w twojej glowie- gdzie masz ciag dalszy rownania- jaka jest pula zaszczepionych a niezaszcepionych ?? dal ciebie 10 % ze 100 to jest wiecej niz 10 % z 1000% ???

O co ci chodzi? Chyba za dużo % dziś. Pomyśl trochę zanim coś napiszesz. Zachorowania wśród zaszczepionych wciąż przybywa dlatego będą was kłuć kolejną dawką. Bo skoro szpryca działa to czemu boicie się nie zaszczepionych i przyjmujecie kolejna dawkę. 

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, PRIMO napisał:

Przecież to jasne o co mu chodzi, sam sra ze strachu przed tą szczepionką, a myśli że jak będzie stale te brednie opowiadał na lewo i prawo, to się wszyscy inni po szczepią i myśli że się wirusek skończy.

Opublikowano
16 minut temu, deSilva napisał:

myśli że się wirusek skończy.

no no ,  jeszcze troche latek minie :D:) ale wtedy to juz bedzie inna rzeczywistość

Opublikowano

A na jakiej podstawie masz nosić maskę, niech policjant ci poda ustawę na którą się powołuje a nie rozporządzenie, raz mnie spisali nie brałem mandatu, przyszło pismo że odstępują od wymierzenia kary. Drugi raz policjant tylko mnie pouczył jak chciałem jego dane żeby ewentualnie na niego złożyć skargę jeżeli sąd odrzuci wniosek policji. 

Maskę ostati raz miałem chyba w marcu jak byłem w aptece. 

17 minut temu, galan99 napisał:

Obecnym czasie jakie są bezpieczne sklepy tajniaków w h*j patrzą tylko czy są maseczki a na drogach nie widać policji co za czasy .

Opublikowano
3 godziny temu, poosa21 napisał:

O co ci chodzi? Chyba za dużo % dziś. Pomyśl trochę zanim coś napiszesz. Zachorowania wśród zaszczepionych wciąż przybywa dlatego będą was kłuć kolejną dawką. Bo skoro szpryca działa to czemu boicie się nie zaszczepionych i przyjmujecie kolejna dawkę. 

Skąd te dane o znaczącym wzroście zachorowań wśród zaszczepionych, bo jeżeli weźmie się dane z Polski na zachód od Wisły to tego nie widać, za to na wschód to zaczyna się robić coraz ciekawiej szczególnie w Rosji [skoro szpryca działa to czemu boicie się nie zaszczepionych, bo wirus się mutuje właśnie w ich organizmach i z biegiem czasu zaowocuje to kolejna odmianą i tak w kółko Macieju ze szczepieniem

Opublikowano

W dniu 2 kwietnia 2021 r. Sąd Rejonowy w Mińsku Mazowieckim stwierdził, że mimo nowelizacji nakaz noszenia maseczek wciąż jest niekonstytucyjny! Czyn miał miejsce już po zmianie przepisów z grudnia 2020 r.

• Like 1
Opublikowano

Ustawa jest , policja może wystawić mandat . A co zrobi z tym sąd to już od niego zależy .

Trochę to taka  dziecinna zabawa , ale w tak kraju żyjemy . Moim zdaniem nie to powinno być w tych okolicznościach  naszym zmartwieniem .

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, peugeot napisał:

Komu podpadłeś że tak źle Ci życzył .

To nie było do nikogo adresowane , poprostu jeden z nauczycieli lubił to powiedzenie . co chcial przez to przekazać nie wiem , byl juz prawie przed emerytura 

W sumie był dobrym obserwatorem , i juz przed 2010 podobnie jak ja patrząć na wszystko to raczej z każdym rokiem ludzkość funduje sobie wiecej zła . 

Przynajmniej dla mnie jako 30 latka jest ciekawie , a i osobom po 60 sie w glowie nie miesci do czego doczekali .

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, PRIMO napisał:

A ty kim niby jesteś?🤨

zadalem ci proste pytanie ,brak odpowiedzi udowadnia ze jestes polglowkiem.

7 godzin temu, pafnucy napisał:

No to Szur naczelny. Sie boi i sie nie zaszprycuje. 

jak slodko jest byc swirem,

choc na chwile,

choc na chwile

6 godzin temu, poosa21 napisał:

kto przyjmuje kolejna ? ja nawet pierwszej nie przyjalem 🤣.

kolejne proste pytanie z matematyki i gdzie odpowiedz ?? inzynier jak z koszalina 😂

zrob proste rownanie- ilu jest zaszczepionych iluz nich choruje i umiera, po drugiej stronie daj niezaszcepionych 

potrafisz  na podstawie danych z polski czy innego kraju zrobic tu na forum takie obliczenia ??? jutro niedziela masz czas wiec sie postaraj

5 godzin temu, deSilva napisał:

Przecież to jasne o co mu chodzi, sam sra ze strachu przed tą szczepionką, a myśli że jak będzie stale te brednie opowiadał na lewo i prawo, to się wszyscy inni po szczepią i myśli że się wirusek skończy.

u nas zaszczepionych i ozdrowiencow tyle ze nie za bardzo jest od kogos zarazic,

teraz czas na polske c i tak jest na wymarciu wiec predzej czy pozniej co za roznica

Edytowane przez jacus
Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

u nas zaszczepionych i ozdrowiencow tyle ze nie za bardzo jest od kogos zarazic,

teraz czas na polske c i tak jest na wymarciu wiec predzej czy pozniej co za roznica

Pajacu przecież nawet w TV mówią że zaszprycowani przenoszą wirusa. 

Jak byś umiał liczyć to byś coś wiedział. Co tydzień większy przyrost zakażeń jest u zaszprycowanych niż u nie szprycowanych. 

• Like 1
Opublikowano

Ci co sie bronią przed szprycą napewno lataja na testy heheh

, jak bym realiów nie znał i ich podejścia