Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

ale oni byli do tego dostosowani- choroby zabijaja otylych widziales grubego staruszka ?  wojna toczyla sie na okreslonym terytoriu a reszta swiata ??

https://www.medonet.pl/koronawirus/to-musisz-wiedziec,grypa-hiszpanka--czego-nie-wiecie-o-najwiekszej-epidemii-w-historii-,artykul,43757339.html

Ale z kim Ty walczysz?? . nikt w otoczeniu moim nawet ci ktorzy sie szprycuja mowia ze corono nie wziol sie z natury .

W sumie masz prawo twierdzic inaczej ale tych co twierdza inaczej nie przekonasz , tak samo my nie przekonamy ciebie

Na popularnej w pl stronie internetowej byla sonda czy z natury czy nie zgadnij ktora odpowiedz wybralo prawie 80%

ale Ty powiesz ze tacy jak ja twierdza ze go nie ma , otoż nie ja poprostu mam na niego wyjebane choroba jak 10 innych ktore moga mnie dopasc 

Opublikowano
20 godzin temu, jacus napisał:

trzeba tepic szurow i foliarzy 🤣.

tak sobie chodze po plazy[gdy nie pada] i widze sporo osob z pobliskiego osrodka dla uposledzonych umyslowo,oni sa chorzy a wy...............................

Popieram  dodatkowo  dodatkowo   taki   poryp   powinien   wypełnić  deklarację   na  piśmie  że  nie   chce   szczepionki  jak  zachoruje   niech  zdycha     u siebie  w   domu  .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Wystosuj taka petycje , i zbieraj podpisy w okolicy 🤣 ciekawe jak zareaguja choc by 50% spoleczenstwa ...i to tego mlodszego ...

oj sa tu marzyciele

Edytowane przez Gość
Opublikowano
22 minuty temu, Pablo1970 napisał:

Popieram  dodatkowo  dodatkowo   taki   poryp   powinien   wypełnić  deklarację   na  piśmie  że  nie   chce   szczepionki  jak  zachoruje   niech  zdycha     u siebie  w   domu  .

poryp tak powiada że szczepi się preparatem testowym dopuścili warunkowo tak politycznie a nie medycznie .

• Like 1
Opublikowano

jesli choroba jest sztuczna,wyhodowana w laboratorium to i lekarstwo musi bys sztuczne- logiczne czy nie ???

ja tez uwazam-zreszta tak wynika z dokumentow i przebiegu epidemii- ze ten wirus wyszedl z laboratorium ale mutuje juz naturalnie-jak kazdy w historiii ludzkosci.

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, jacus napisał:

gdy grypa hiszpanka zabila ponad 20 milionow osob to wszysyc sie tak hartowali- spora czesc europy byla spalona po wojnie, lidzie zyli w glodzie i chlodzie a mimo tego umierali.....

wszystkie te wasze wywody maja jeden slaby punkt- dawniej nie bylo szczepionek,sorosa,swiatowego rzadu a pandemie byly i ludzie umierali i to na potege , nie tak jak dzisiaj...........mozecie to jakos wytlumaczyc ??

A mieli taki asortyment leków jak jest teraz, jakie było  wtedy wyposażenie szpitali? Co Ty porównujesz tamte czasy do tych.🤦‍♂️ tamte czasy to były  prawdziwe pandemie ludzie umierali na ulicach brakowało leków  i lekarzy, a teraz to cyrki czasem się  dzieję a nie pandemia.  

1 godzinę temu, jacus napisał:

jesli choroba jest sztuczna,wyhodowana w laboratorium to i lekarstwo musi bys sztuczne- logiczne czy nie ???

ja tez uwazam-zreszta tak wynika z dokumentow i przebiegu epidemii- ze ten wirus wyszedl z laboratorium ale mutuje juz naturalnie-jak kazdy w historiii ludzkosci.

Tu się zgadzam, lekarstwo może  i jest kto to wie🤔 Wiesz że w  raporcie komisji do spraw tej epidemi stwierdzili że wyszło od zwierzęcia to cholerstwo.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano (edytowane)

Ja dziękuje za to sztuczne lekarstwo albo jestem głupcem , albo kozakiem czas mnie rozliczy . I nie tylko mnie tylko miliony osób w Pl 

Mnie jeszcze zastanawia ta sezonowość , nie potrafie tego ogarnąć 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 godziny temu, Pablo1970 napisał:

Zdycha to pies...Są już  pierwsze statystyki które mówią  jasno że na covid umiera prawie drugie tyle wiecej osób zaszczepionych niż  niezaszczepionych więc  uważaj.

• Like 3
Opublikowano
9 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Zdycha to pies...Są już  pierwsze statystyki które mówią  jasno że na covid umiera prawie drugie tyle wiecej osób zaszczepionych niż  niezaszczepionych więc  uważaj.

Statystyki wymagają podania szczegółów , bo bez nich to można wyciągnąć błędne wnioski . 

Opublikowano
Dnia 10.07.2021 o 07:52, galan99 napisał:

Tak zaraz będzie 10 nowych na zapas wymyślonych by można było zastosować 5 następnych dawek preparatu do ochrony .

Gdzieś na WP wyczytałem że do tej pory jest 160 udokumentowanych różnych mutacji.

Rok 2025 zbliża się 15 fala sars cov 3 wraz z mutacja alfa i Omega plus plus plus wszyscy chodzą w pampersach i wspominają 2020rok gdy wystarczyły tylko maseczki

• Like 1
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)

Już pier**lą od połowy sierpnia fala delta + atakuje zachodnia Europa pada jak by k**wa ludzie nic nie widzieli co się dzieje k**wa kto im za to płaci takie pierdolenie .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 godzinę temu, peugeot napisał:

Statystyki wymagają podania szczegółów , bo bez nich to można wyciągnąć błędne wnioski . 

Szczegóły na stronie MZ, wystarczy chcieć poszukać a nie słuchać beztrosko tv.

Opublikowano
10 godzin temu, V12 napisał:

Ja dziękuje za to sztuczne lekarstwo albo jestem głupcem , albo kozakiem czas mnie rozliczy . I nie tylko mnie tylko miliony osób w Pl 

Mnie jeszcze zastanawia ta sezonowość , nie potrafie tego ogarnąć 

kurna w polsce umiera z wychlodzenia ponad 100 osob i w wszyscy w zimie,dziwna sezonowsc -nie potrafie tego ogarnac 😂.

zawsze najwiecej przypadkow chorob wirusowych bylo w jesieni i na wiosne. teraz zim praktycznie nie ma wiec i sezon sie wydluzyl. nieraz za sezon chorowalo ponad 4 milion polakow , umieralo kilkanascie tysiecy i nikt takiego zamieszania nie robil-moze temu ze nie bylo fb.........

10 godzin temu, GRZES1545 napisał:

jest klamstwo-wielkie klamstwo i statystyka.

w krakowie w sklepie czy autobusie trudno znalezc kogos bez maski a nad morze trudno kogos w masce.....zobaczymy jakie beda statystyki na pomorzu.

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, galan99 napisał:

Już pier**lą od połowy sierpnia fala delta + atakuje zachodnia Europa pada jak by k**wa ludzie nic nie widzieli co się dzieje k**wa kto im za to płaci takie pierdolenie .

Wszyscy płacimy, widzisz jakie ceny na wszelakie produkty do produkcji. Kuzyb wrócił niedawno  Anglii i z automatu kwarantanna dla całej rodziny na 10 dni, zadzwonił więc to MZ z pytaniem czy jest możliwość skrócić kwarantanne i dostał odpowiedz że  tak proszę  z rodziną pojechać zrobić testy. Pojechali z iloma ludzmi po drodze mieli kontakt nie wiem, w Siedlcach zrobili test i musieli jakiś  czas poczekać na wynik to pielegniarka wysłała  ich gdzie?... a do kawiarni, tam oczywiscie również ludzie nowi przewijali się co chwilę  ...🤦‍♂️ ot takie zasady mamy w szpitalach panie Peugot.

@jacus statystyka ta była opublikowana na stronie Ministerstwa Zdrowia, czyli zgadzasz się  że  kłamią?

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano
17 minut temu, GRZES1545 napisał:

statystyka ta była opublikowana na stronie Ministerstwa Zdrowia, czyli zgadzasz się  że  kłamią?

Nie nie mam powodów aby twierdzić że kłamią , ja mówię o interpretacji statystyk .

Jeśli wszyscy będą zaszczepieni to w szpitalach będą umierali tylko zaszczepieni bo szczepionka nie ma 100% skuteczności , ale tych potencjalnie chorych będzie zdecydowanie mniej .

Opublikowano
32 minuty temu, jacus napisał:

zobaczymy jakie beda statystyki na pomorzu.

Po strajkach w na jesieni w WWA , "eksperci" wieńczyli ze stolice czeka katastrofa , wertujac statystyki duzo to nie zmieniło .

Nie wkładajmy , ludzi do jedengo worka mało kto jedzie na wczasy kiedy jest chory , ja bym nie pojechał nawet z katarem bo po co ??

Człowiek słaby , wypic nie mozna w kij w takie wczasy 

Jedynie wczasowicze od miejscowych , co lataja z kaszlemi itp mogą coś łyknąć

Opublikowano
https://www.money.pl/gospodarka/kawiarnie-tylko-dla-zaszczepionych-rekordowa-liczba-francuzow-zapisala-sie-na-szczepienie-6660770879773248a.html dzisiaj Francja jutro Europa a pojutrze cały świat...
  • Sad 1
Opublikowano

Gdyby te szczepionki były rzeczywiście wiarygodne... To by zrobili je obowiązkowe i tyle... A tak- nikt nie chce brać odpowiedzialności...ludzie to widzą i nie chcą się szczepić. 

Opublikowano
2 godziny temu, tess napisał:

Gdyby te szczepionki były rzeczywiście wiarygodne... To by zrobili je obowiązkowe i tyle... A tak- nikt nie chce brać odpowiedzialności...ludzie to widzą i nie chcą się szczepić. 

głośno nie pisze bo jeszcze tak zrobio i za pielengniarką policmajster wpadnie na kwadrat

Opublikowano (edytowane)

A h*j niech zamyka dla nie zaszczepionych , ja tam dam sobie radę byle tylko zdrowie było

Rozrywke też sobie zapewnie , nie muszę latać po barach, basenach , kinach itd wśród miastowych

Edytowane przez Ursus932