Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Tigon napisał:

ja nie mam ale np jakby taka sytuacja zaistniała nie mieszkam sam i inni chodzą do pracy i spotykają się z różnymi ludźmi

Wszyscy  będą mieli kwarantannę jak ktoś przyniesie.

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Generał napisał:

Jak  ktoś  w potrzebie  trzeba  pomóc.  Dobro  wraca 

Wspomóż wtedy tych co zbierają na operacje dla dzieci, księdza tylko popsujesz, nic bym nie mówił jakby działa im się krzywda, ale na razie jeszcze daleko do tego.

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Nie bój nic  wpłacam  też  jak  widzę  kogoś w potrzebie  na siepomaga.pl

33 minuty temu, hubertb napisał:

Ale 1000zł od księdza nie wróci, możesz  być pewien. 

W materialnym  wymiarze  pewnie  i  nie.

92460425_2567168363387225_78924119057618

Opublikowano
35 minut temu, Sean napisał:

Wspomóż wtedy tych co zbierają na operacje dla dzieci, księdza tylko popsujesz, nic bym nie mówił jakby działa im się krzywda, ale na razie jeszcze daleko do tego.

Im się nie dzieje krzywda bo to oni krzywdzą i zawsze tak było ale idą czasy nauczki dla nich... 

Opublikowano

Dalej się sprzeczacie ? Ja mam tylko jedno pytanie . Na jakim państwie według niektórych tutaj powinniśmy się wzorować w obecnej sytuacji próby walki z chorobą ?

Opublikowano
Dnia 4.04.2020 o 08:41, Sean napisał:

Po co? za czym? drugi widzi że ty gdzieś jedziesz i też pojedzie do kolesiów. Usiądą na dupskach jak coś przyniosą i tak ojciec albo matka odjadą na tamten świat.

Nie rozmawiamy teraz o ludziach którzy się spotykają tylko o mnie jadącym samochodem. Komu zagrażam i w jaki sposób rozprzestrzeniam?

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy napisał:

Dalej się sprzeczacie ? Ja mam tylko jedno pytanie . Na jakim państwie według niektórych tutaj powinniśmy się wzorować w obecnej sytuacji próby walki z chorobą ?

Według mnie, Polska zdała egzamin tak samo jak podczas katastrofy w Czarnobylu i możemy się tym szczycić. 

Opublikowano
6 minut temu, kuba9449 napisał:

Nie rozmawiamy teraz o ludziach którzy się spotykają tylko o mnie jadącym samochodem. Komu zagrażam i w jaki sposób rozprzestrzeniam?

Dostałeś już odpowiedź .

Opublikowano
10 minut temu, Pafnucy napisał:

Jeśli  to  co  Chiny  podają  do  publicznej  wiadomości  jest  prawdą   to  raczej  na  nich  trzeba  się  wzorować 

Opublikowano
4 minuty temu, ogarek napisał:

I tu masz potwierdzenie że bez kategorycznych nakazów nic nie da się zrobić . Kilku takich kretynów jak ten na filmie l mamy jeszcze większy rozwój wirusa .

Opublikowano

Biała sukienka: 

Mało to razy padało? To nie skoki narciarskie. Procesja musi być

No, przestało padać. To się nazywa happy end. Jak w Hollywood.

Ostatnio dużo tych polskich tragikomedii oglądałem:D

Opublikowano

każdy się sra z tym koronawirusem, że państwo nie przygotowane że rząd do dupy, a pokażcie mi lepszy... USA zaczyna brakować respiratorów, Hiszpania to samo, wczoraj nie wiem czy słyszeliście w Lublinie w szpitalu na staszica lekarze zaczęli jakiś lek podawać pacjentom pod respiratorem, ich zdrowie się polepszyło i nie potrzebują respiratora, jak poczytać fora czy fb to każdy na każdego napierdziela ze taki nie taki, pilnować swojej d*py i nie popadać w panike, bo wkońcu okaże się że to nie koronawirus zabije najwięcej ludzi tylko kryzys po nim

• Like 2