Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Pacjent JD 6620 Power Quad, składany w USA,  z Niemiec 12500h, mankament - najwyższy półbieg nie zawsze wchodzi.

Jest sens zagłębiać się w temat? Tylko sprawa elektroniki, złego oleju czy raczej do roboty skrzynia?

Opublikowano
1 godzinę temu, Mikruss napisał:

ja bym stawiał na skrzynie.

Jak delikatnie przyszarpuje przy zmianie polbiegow tez do roboty i nie daj sobie wmówić ze kalibracja....

Tyle telefonicznie się dowiedziałem że ten 4 Półbiegi nie zawsze wchodzi.

Pozostałe jak i rewers chodzą lekko i płynnie.

Opublikowano
1 godzinę temu, themrsakmejek napisał:

T072 waży chyba 2150kg.

u nas podobna poszla na zlom. Pare czesci wyciągnięte kola, tasma, pręty  itp i na wadze 1800kg .więc myślę że całość by 2000kg spokojnie 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Agrest napisał:

Pacjent JD 6620 Power Quad, składany w USA,  z Niemiec 12500h, mankament - najwyższy półbieg nie zawsze wchodzi.

Jest sens zagłębiać się w temat? Tylko sprawa elektroniki, złego oleju czy raczej do roboty skrzynia?

znafcuf  nie sluchaj bo to przewaznie nic nie wie a plecie. 4 polbieg jak sie zalcza w johnie to przechodzi zasilanie z innej pompy i dlatego  na postoju od 1 do 3 przezucasz bez sladu a na 4 silnik tak przydusi i troszke dluzej trwa. znafce co ogladaly takie traktory a mialem takie zawsze ze skrzynia do remontu.szukaj bardzie przyczyny w hydraulice lub elektryce. jezeli pod obciazniem ci ten 4 zalaczy i  nie bedzie zgrzytu to jest wszystko ok.moze byc jedna pompa padnieta  i tyle.

Edytowane przez szmergiel
literowka
Opublikowano

Witam na forum, jestem tu nowy i wybaczcie jeśli powielam wątek ale może ktoś kogoś zna kto wyraża chęć sprzedaży Ursusa 5314? O ile ogłoszeń w internecie jest sporo to wiem też, że nie wszyscy się ogłaszają w internetach a i z opinii zewnętrznych można się o wiele więcej dowiedzieć niż od samego sprzedającego, zwłaszcza handlarza, który wie, że ciągnik ma 70 koni, cztery koła i nie wymaga wkładu finansowego ;)

Opublikowano (edytowane)

Skoro pracował na małym areale to po co mu nowy New Holland 🤔🤔 raczej naciągana bajka 

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano

@up z ceną to gościa pogrzało zresztą patrząc po innych ogłoszeniach też chyba nie chce szybko sprzedać tylko próbuje sprzedawać 

Opublikowano
7 godzin temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Skoro pracował na małym areale to po co mu nowy New Holland 🤔🤔 raczej naciągana bajka 

Koleguje się z nim już 34lata i jest tak jak napisał.  Teraz mu trochę ziemi przybyło ale do tej pory miał z 25ha. A że ma kupę kasy to dlaczego nie ma mieć wygody. Byłem u niego w sobotę opijać i tak mi powiedział.  M mówi sprzeda się w tym roku to ok.  A jak nie to poczeka. Ma jeszcze c330 do sprzedania w idealnym stanie odpalana 5razy w roku. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v