Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Ja bym nie kupił za dużo zegarów i kontrolek 

Co Ty gadasz, najgorsze to są wajchy 😁

Opublikowano
2 minuty temu, marian7k napisał:

@Agrest taka podcinarka do porzeczki https://www.olx.pl/oferta/podcinacz-podcinarka-do-porzeczek-agrestu-aronii-drzew-CID757-IDuw9rr.html#219693e289 

sprawdza się dobrze. Mam mało porzeczki i patrzę za czymś taniej.

Ja mam bębnową Jędrachowicza.

O tej się nie wypowiem jak działa.

Jedynie tyle że to robione na wzór tej z Jagody że Skierniewic. Tylko tam są chyba dwie przeciwbieżne sztangi.

Ogólnie to będzie problem z łamaniem i tępieniem nożyków.

Bębnowa  idzie i w ziemi, kretowiska równa, chwasty czyści. Ja bym swojej na inną nie zamienił.

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Ursus932 napisał:

Pewnie ze bym go dopracował 😉 no sam nie wiem

No wlasnie o tym mówię. Pojecie masz to może zamiast szukać lalki wziąć takiego, i po swojemu to doprowadzić do kultury. A i tak pewnie taniej wyjdzie niż lalka z nie wiadomo czym w środku. Ciekawe ile z turem za niego chcą

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano

Firma która drogę robiła zatrudnia Ukraińców i Białorusinów.  Pietia z Białorusi chodził oglądał ciągniki i pyta gdzie belarus😁

Mówię że nie mam bo tam dziwne biegi ponoć. Trochę się oburknął. Mówi ze wszystko łatwo obsługiwać i sadowniki fajne robią.

Mówię mu że gość ma belarus 150km i zatarł hydraulikę bo olej zagotował. To od razu zaczął tłumaczyc dlaczego. 

A bo tam jest taki przełącznik, i tam trzeba...😆

Więc nie takie proste one w obsłudze.

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Żeby Pietia z Białorusi ci wałków i akumulatorów po nocy przypadkiem nie wyprzątnął 

Powiem Ci jak jeszcze nie wiedziałem że Białorusin to już zauważyłem że nie pasuje do Ukraińców. 

Potem się okazało że dziadkowie to Polacy.  Ale zupełnie inna kultura niż Ukraińcy. 

Opublikowano
26 minut temu, soltys48 napisał:

23 minuty temu, Agrest napisał:

I to bez ucinania/ spawania pasuje?

Sławek niedaleko ciebie jest gość co robi takie przejściówki. 

https://www.olx.pl/oferta/przejsciowka-adapter-manitou-euroramka-CID757-IDyMviy.html

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Powiem Ci jak jeszcze nie wiedziałem że Białorusin to już zauważyłem że nie pasuje do Ukraińców. 

Potem się okazało że dziadkowie to Polacy.  Ale zupełnie inna kultura niż Ukraińcy. 

co go wyróżniało?

Opublikowano (edytowane)

Zachowanie, kultura osobista, zachowanie względem współpracowników. Ukraińcy są strasznie wredni wobec siebie, a fałszywi wobec np nas. Takie mam spostrzeżenia względem czasów jak ich zatrudniałem. 

Zresztą rozmawiałem z nim na ten temat i powiedział że nie jestem pierwszy który to zauważa.

Edytowane przez Agrest
Ebana autokorekta
Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

@conny a Ty sie wybierasz?? Bo Twój towar może znaleźć nabywcę

Wybieram roboty miałem w tym tygodniu, jutro zadzwonię to może w niedzielę da radę.  Wychodzi 450 km więc  nie takie proste się wyrwać. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v