Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

W Bydgoszczy aktualnie jest :D ale charakter ciezki ma bardzo

W Bydgoszczy powiadasz, około 01:00 będę tam pauze kręcił😂

Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

Następna ma 14 albo 15 i kolejna 20 :) chłop tak chcial syna a tam same baby w domu :)

13 lat brakuje do 18 :D ma 5 dopiero ;)

to u mojego Wuja podobnie, za 5tym razem się udało, a tak to on z ojcem i 6 bab w domu, jedyne dobrze że dom zawsze na glanc, on się tylko gospodarkę robił a dziewczyny też pomagały 

Opublikowano

Jak się nazywają fachowo takie bolce które robią za zawiasy do tej malej klapki na masce w c-330?  Czy jakiś inny patent na to. Bo ja myślałem wsadzić tam normalną śrubę i dwiema nakrętkami skontrować.

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Szymon wiedział jak się ustawić i w jakie gniazdo wleźć. 😉

Moja najstarsza, ale ta mala najbardziej mnie kocha chyba 🤣🤣

2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Zapraszam na kawę 😅 jak będziesz znowu 😛

Nie bylem u niej jeszcze :D od października tam siedzi bo studia zaczela 

Opublikowano

Bydgoszcz miasto sexu i biznesu.  Kurła z 3 lata temu pod centrum Lidla z 20 prostytutek mi przez noc do kabiny pukało😂

Opublikowano

No to jak bedziesz jechać to pisz wcześniej 😅

3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Moja najstarsza, ale ta mala najbardziej mnie kocha chyba 🤣🤣

Nie bylem u niej jeszcze :D od października tam siedzi bo studia zaczela 

Opublikowano

Kurła druga moja trasa pamiętam, w strachu cały, A tu mnie jeszcze prostytutki napastowały daj pan spokój. 

1 minutę temu, soltys48 napisał:

a TY ile??

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

niebezpiecznie jest jak jest kilka sióstr w domu, tymbardziej jak mają ten sam gust co do ubioru :(

A przestan :o dwa razy sie pomyliłem i nie ta siostre z tylu zlapalem i w szyję pocalowalem :D pierwszy raz rzeczywiście przez pomylke i sie smiala ale drugi jak chcialem sprawdzic czy to na pewno nie moja to liscia dostalem 🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano
danielursus3p napisał:

Bydgoszcz miasto sexu i biznesu.  Kurła z 3 lata temu pod centrum Lidla z 20 prostytutek mi przez noc do kabiny pukało😂

Spróbuj w Toruniu piwo kupić 😁 wszysto ucieka na Bydgoszcz 😜

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

A przestan :o dwa razy sie pomyliłem i nie ta siostre z tylu zlapalem i w szyję pocalowalem :D pierwszy raz rzeczywiście przez pomylke i sie smiala ale drugi jak chcialem sprawdzic czy to na pewno nie moja to liscia dostalem 🤣🤣

dobrze,ze z teściową nie pomyliłeś

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v