Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 minut temu, danielursus3p napisał:

Parcia nie mam, coś znajdę w dobrych pieniądzach to kupię. Nie mam specjalnych wymagań. Ale w tym roku fakt, może lepiej obrotówki nie kupować :D

Byłeś u sołtysa G&B obejrzeć?  

Kawał knura na resorze.  Sam byś go sobie zabrał.  

Opublikowano

Nie byłem, sprzedam ten to będę myślał o czymś. Wystawię go na olx może akurat pójdzie. A co to za GB? Z obrtówek to vogel noot m950 mi się podoba i nie za ciężki jest.

Opublikowano
3 minuty temu, SamaPrawda napisał:

Ja tam byłem u dwóch jeden w Zaklikowie, ale tam to same trupy, a drugi to miał 3-4 ciągniki ze dwie maszyny i chyba warsztat samochodowy w podwórku.

Ten w Zaklikowie ma mnóstwo sprzętu. Miałem tam brać landinii ladpower 125, ale wybrałem jeszcze gorszego trupa pod Szczecinem.

Miewa też i nowy sprzęt, kiedyś wykupił całą partię ciągników Goldoni nowych i puścił w super cenie

Opublikowano
Dnia 28.11.2020 o 07:45, soltys48 napisał:

Miałem nie wydawać się z tobą w polemikę ale jednak.....

Powiedz no co podczepiasz do 90konnego ciągnika? Jest to racjonalne czy dla 👍👍👍👍?

W filmach nic nie robisz pod publikę? Może inaczej czego nie robisz pod publikę?

NIECH PIERWSZY RZUCI KAMIEŃ TEN KTÓRY JEST BEZ WINY.....

Traktor kupuje 115 koni, nie do pracy w polu a pod publikę 😅👍a i wiate też stawiam oczywiście pod publikę, nie w celach gospodarczych 

Opublikowano
48 minut temu, danielursus3p napisał:

Nie byłem, sprzedam ten to będę myślał o czymś. Wystawię go na olx może akurat pójdzie. A co to za GB? Z obrtówek to vogel noot m950 mi się podoba i nie za ciężki jest.

Ja już ze swoim xm 950 doszedłem do ładu, ale dwa razy został na polu a wróciłem tylko z wieżą na podnośniku. 

Opublikowano (edytowane)

Wiadomo, na youtube wszystko jest pod publikę, Agata swój kanał ma pod publike i nic wiecej 

Edytowane przez MarcinNH
Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Nie powiem ci bo ich nie znam. Z gadki wynikało że ten największy. 

Ponoć go przymknęli, a rolnikom w sumie zabrano kilkanaście ciągników. Tylko to już parę lat wstecz.

Zgadza sie, tam poszedl gruby walek.

Opublikowano
10 minut temu, slawek74 napisał:

dajcie spokuj z tymi samozwańczymi gwiazdami to chorzy ludzie 😉

Panie Sławku nie często ale czasami się z tobą zgadzam, nawet laika dałem 

Opublikowano
Ursus932 napisał:

10 minut temu, slawek74 napisał:

dajcie spokuj z tymi samozwańczymi gwiazdami to chorzy ludzie 😉

Panie Sławku nie często ale czasami się z tobą zgadzam, nawet laika dałem 

co to te lajki? w apce nima a wszystkim gwiazdom suby cofnalem by na to się nie patrzeć jak coś chwalą a o tym zielonego pojęcia nie mają 🤮

Partyzant85 napisał:

To jak @danielursus3p robimy ten interes? 25 i mi przywozisz tego maseja :D

zapewne jeszcze zatankowany i oleje pozmieniane 😉😁

Opublikowano
1 godzinę temu, Partyzant85 napisał:

To jak @danielursus3p robimy ten interes? 25 i mi przywozisz tego maseja :D

Czeskim targiem spotykamy się w połowie, ja opuszczę 2 tyś ty dołożysz 25 i jest gitara :D

Opublikowano
1 godzinę temu, danielursus3p napisał:

Duży ciężki pług, jak ciężki ciągnik to 100KM poradzi

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Szukam kupca na swojego Frosta Mosel 140 na resorze 3x45.

Opublikowano
31 minut temu, danielursus3p napisał:

To rozważyłbyś coś innego? Może lemken czy frost? Kuń  nie za wielki bo tylko 100 koni.

No to szukaj czegoś ze zmienną szerokością orki. Zawsze można nadgonić rozstawem.

Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

To raczej nie do mojego, bo mój z tych lżejszych

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v