Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

baba też tam jest i to jeszcze w miarę do użytku, ale chłop w porządku to nikt mu w szkodę lazł nie będzie. Zootechnika jakiego zapytaj o takie sztuki, albo na stronie federacji sprawdź. Takie coś to między swoimi się rozchodzi

Opublikowano

nie wiem, bo to zootechnik namawiał. nie byłem oglądać chociaż to niedaleko, czasu zbytnio nie mam na wycieczki. Za dwa tygodnie to dopiero dziś w spożywczym byłem i zakupy zrobione że pewnie znów ze dwa tygodnie nie będę musiał jeździć :D

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

baba też tam jest i to jeszcze w miarę do użytku, ale chłop w porządku to nikt mu w szkodę lazł nie będzie. Zootechnika jakiego zapytaj o takie sztuki, albo na stronie federacji sprawdź. Takie coś to między swoimi się rozchodzi

Mi nie musisz mówisz ... Jak będę potrzebował to @soltys48 wyśle 😂

Opublikowano

Za takie pieniądze to bym koleżance przywiózł

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

nie wiem, bo to zootechnik namawiał. nie byłem oglądać chociaż to niedaleko, czasu zbytnio nie mam na wycieczki. Za dwa tygodnie to dopiero dziś w spożywczym byłem i zakupy zrobione że pewnie znów ze dwa tygodnie nie będę musiał jeździć :D

Opublikowano
2 godziny temu, pawel885 napisał:

Miałem kiedyś audi 80 B3 16v - to była maszyna. kilkuletnie wtedy golfy 4 tdi-ki nie miały polotu, jedynie 130 kuni jakoś sie trzymał 

Sprzedałeś? Stare bo stare ale mają w sobie to coś.

13 minut temu, Narko napisał:

Jak niemiecki masz w miare komunikatywny to spore szanse.

O drzwiach do jumza pamietam... :)  Jakbys byl gdzies w okolicach Bilgoraja/ Goraja to beda czekaly u mojego brata w domu.

Zwłaszcza ,że niemiecki nie jest trudnym językiem.

Opublikowano
1 minutę temu, KarolStach88 napisał:

Sprzedałeś?

Sprzedałem, teraz żałuję...  Trzeba nakupować "szrotów" i zastawić stodołę - za 20 lat będą warte niezłe pieniądze . Wycieczki ze szkół będą przyjeżdżać zobaczyć silnik spalinowy :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Ale Ty chłopie jesteś tępa dzida. Pokaż mi gdzie ja wychwalałem Ursusa?? Tylko szczekać dużo potrafisz dzieciaku. Jak mogłem się nie śmiać jak spuszczałeś się nad renatą z podpartym tłumikiem dwoma drutami 🤣🤣 

👎

Opublikowano
8 minut temu, pawel885 napisał:

Sprzedałem, teraz żałuję...  Trzeba nakupować "szrotów" i zastawić stodołę - za 20 lat będą warte niezłe pieniądze . Wycieczki ze szkół będą przyjeżdżać zobaczyć silnik spalinowy :)

Nieraz pisałem , moją 80 B4 1,9 z 92 mam od 99 czyli odkąd mam prawko. Auto kosztowało wówczas ale się trochę robiło to coś było. Wóz cały czas na chodzie mimo ,że stoii drugie młodsze tego szkoda handlować. Była przepaść miedzy sieną hl taty a 80. W ogóle co to za porównanie.

6 minut temu, gregor1284 napisał:

temu jeszcze trzymam polonezy, wskę i esa :D

To ile ich masz?

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

u chłopa :D 

@Ursus932 kupione były z obory i w życiu łąki nie widziały to po pierwszym dniu na łące wracały jak z zabawy krwią zalane :D ale na drugi dzień to już i sitkorz był wycięty. teraz im za stodołą ogrodziliśmy to rundę zrobią po polu i leżą. Wczoraj jeszcze promienie łapały jest jeszcze trochę mieszanek ale to skutecznie będę wypierał i tylko sim z nrf, ewentualnie z hfem

Moje też pastwiska nie widzą 😉

Opublikowano

Disiaj ten żydowski Black freday, myślę zajrzę na allegro, może kupię jakąś szlifierke i narzędzi nawet sporo na tej wyprzedaży,tak po 10 - 30 zł taniej, no myślę pasuje będzie na przesyłkę 👍to szukam kątowki, są takie jak mi @bratrolnikapolecał hikoki 600 VAT do listków jak znalazł, jeste ładnie opisane black freday jedyne 155 zł 😉

Ale mówię sprawdzę na normalnych aukcjach bo wiadomo jak to z tymi promocjami 🤷‍♂️

Oczywiście k**wa 150 zł taka sama 🤦‍♂️

Disiaj ten żydowski Black freday, myślę zajrzę na allegro, może kupię jakąś szlifierke i narzędzi nawet sporo na tej wyprzedaży,tak po 10 - 30 zł taniej, no myślę pasuje będzie na przesyłkę 👍to szukam kątowki, są takie jak mi @bratrolnikapolecał hikoki 600 VAT do listków jak znalazł, jeste ładnie opisane black freday jedyne 155 zł 😉

Ale mówię sprawdzę na normalnych aukcjach bo wiadomo jak to z tymi promocjami 🤷‍♂️

Oczywiście k**wa 150 zł taka sama 🤦‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v