Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, debrzyna napisał:

Bez podśmiechujk prosze Wpuścił bym w pryzme a u mnie obornik leży kilka lat 

Dżdżownica przerabia dziennie tyle ile waży. Czyli 1kg dżdżownic przerobi przez dzień 1kg towaru. Ale piszą że nie wolno w kompostownik wrzucać za dużo roślin zielonych co powoduje fazę termiczną, więc obornik tym bardziej 

Opublikowano
8 minut temu, debrzyna napisał:

Czyli do czego one sie nadają Musze zgłębić wiedze na ten temat ,tak z ciekawości 

Już doczytałem... W skrócie - robisz kompost -  mikroorganizmy sprawiają że grzeje się do 70stopni nawet, po zakończeniu fazy termicznej można wpuszczać dżdżownice - czyli jak to mówią w "przepalony" obornik można 

Opublikowano
31 minut temu, pawel885 napisał:

One to przerobią ale pod warunkiem że ich nie zagrzejesz, czylibyś musiał rozsypać cienko obornik ale wtedy znowu dużo składników pójdzie w ziemię albo się ulotni 

Miałem kiedyś pryzmę obornika na polu to się trafiały takie gniazda ze o wielkości chwytaka w cyklopie

Opublikowano
8 godzin temu, debrzyna napisał:

To gdzie zawitasz na Podkarpaciu 

Z Tomaszowa Lubelskiego przez Jarosław, Przemyśl, Sanok do Polanczyka.  I powrót przez Rzeszów Mielec, na Kielce Radom. 

7 godzin temu, wojtal24 napisał:

czym jezdzisz masz czasami puste powroty?

Zawsze puste,  no prawie zawsze. 

• Like 1
Opublikowano

Dobry, już widziałem

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Z Tomaszowa Lubelskiego przez Jarosław, Przemyśl, Sanok do Polanczyka.  I powrót przez Rzeszów Mielec, na Kielce Radom. 

Zawsze puste,  no prawie zawsze. 

Zabrał byś od debrzyny dla mnie adaptację do tura

Opublikowano
Agrest napisał:

z wygladu nie wytłuczony

Ursus932 napisał:

Ale fajna mała renowka 😉 tylko po co te dwie wielkie wajchy przy kierownicy 🤔 Można by kapote powiesić 

https://m.olx.pl/oferta/renault-85-14-tx-stan-bardzo-dobry-CID757-IDHqLjQ.html?reason=

po co to sie nogi nocą rewers a drugie albo biegi albo redyktor już nie pamiętam za małą styczność z nim miałem ale zaczynasz w dobrą stronę patrzeć

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, PRIMO napisał:

Ursus chyba się zlituje nad tobą i sprzedam ci swojego łursusa bo już czytać nie mogę jak się męczysz z tym zakupem. 😵

Nie widzę problem😉, daje 40 i jutro wysyłam lawete 

13 minut temu, stempos1980 napisał:

Gdzie kupuje się części do tych zachodnich? Bo u mnie w sklepie Janek powiedział, że dużo typów tych zagranicznych i nie chce na zamówienie sprowadzać części 🤷‍♂️ 

Ten fajniutki, taki zgrabny i ładny 🥰

https://m.olx.pl/oferta/ciagnik-rolniczy-massey-ferguson-zetor-fendt-renault-CID757-IDF9WNe.html?reason=

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

Dobry, już widziałem

Zabrał byś od debrzyny dla mnie adaptację do tura

Teoretycznie mogę ale praktycznie kto go tam w nocy znajdzie? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v