Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, PRIMO napisał:

Koledze bardziej polecilbym czerwone (starsze) badz zielone Deutz-Fahr, Fanex to masywny sprzet ale z czesciami zamiennymi moze miec problem.  Ceny z linkow przesadzone o gruby 1000zl... 

Opublikowano

@Narko na jego potrzeby w zupełności wystarczy. 

Mam model GF 5000 już parę lat i bezproblemowo a na części to mam namiar. 

Opublikowano

A Myślisz czemu GRUBASY obornik wożą bez górnej burty?

Przed chwilą, massey235 napisał:

widziales skorupe wywalajaca do tylu obornik ?to skorupe tez przewali do tylu?

chłopie wiesz co piszesz??

Opublikowano

nie rozumiem co ma ta sytuacja do tego tu jest za maly ciągnik,czy jak wywalasz zwykla przyczepa na bok to tez od razu będzie lezec jak ta z aukcji ?tu chodzi o to ze twierdzicie ze obornik zaprze się o burte i wywroci ja,a widzisz w tej skorupie burta nad obornikiem nic nie zawiesza się a i tak macha ciągnikiem bo za MALY

Opublikowano
9 minut temu, massey235 napisał:

skad wiesz ze od razu? ta tez stopniowo ,a obornik czy ze skorupy czy z tej leci tak samo  na raz ,stopniowo to kolego leci zboze

Po co pytasz skoro sam wiesz lepiej jak sie ta przyczepa będzie zachowywać. 

18 minut temu, soltys48 napisał:

A Myślisz czemu GRUBASY obornik wożą bez górnej burty?

chłopie wiesz co piszesz??

No i maja otwierana burte góra, a ten otwieral dołem...

1 minutę temu, soltys48 napisał:

Wiesz kiedy zrozumiesz?? Jak spróbujesz ...

Próbowałem i wiem

Dokladnie, a wtedy bedzie zdziwienie, sam sie przekonalem :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v