Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, hodowcamlody napisał:

poleci ktoś jakieś stacje na szczury dobre? Bo są różne rodzaje, a pasuje żeby dobrze jadły 😉😉

Kumpel zywi glownie

Toxan +okruchy z pieczywa

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
20 minut temu, slawek74 napisał:

drogo i wąska, w dodatku opony nie do pary

13 minut temu, stempos1980 napisał:

Ja osobiście to już bym wolał tego.pare kucy więcej od 60 ale 4x4https://m.olx.pl/oferta/farmtrac-665-dt-CID757-IDHckt6.html?reason=

koło Łowicza fajny Farmtrac 555 się pojawił, do warzywek fajna sprawa, ale na główniejszego na małe ha to ten twój jak znalazł

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, bratrolnika napisał:

koło Łowicza fajny Farmtrac 555 się pojawił, do warzywek fajna sprawa, ale na główniejszego na małe ha to ten twój jak znalazł

Pamiętasz w zimę wrzucaliśmy mu linki farmtraków młodych to jak to

@Ursus932 miał i ma klapki na oczach

Ja bym takiego przygarnął na ten mój ogródek

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
  • Like 1
Opublikowano
59 minut temu, bratrolnika napisał:

Słyszałem że te małe Farmtracki mają niewymienialne tuleje. Nie wiem ile w tym prawdy, ale lepiej się dowiedzieć o tym przed kupnem

• Like 1
Opublikowano
25 minut temu, lamboEVO100 napisał:

@stempos1980 Farmtrac najlepiej na perkinsie, ten co wstawialeś nie ma dobrych opinii przez silnik. Kiedyś chciałem takiego kupić za niecałe 50 tyś z małym przebiegiem ale odradzali.

Kubota od lat ma niewymienne tuleje ale idzie przeszlifować i je wstawić.

Dokładnie jak już to model 675 z perkinsem.

Te z silnikiem forda mają gorszą opinię. Był tu kolega , użytkownik właśnie z silnikiem forda i nawet u producenta nie mógł dostać wału korbowodowego.

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, jahooo napisał:

Ls, koreański ciągnik raczej bardzo dobry stosunek ceny do jakości.  Popularny w Grójcu Warce, górze kalwarii. Raczej nie słychać o wadach fabrycznych czy też jakiejś awaryjności

Edytowane przez Agrest
Ebana autokorekta
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Agrest napisał:

Ls, koreański ciągnik raczej bardzo dobry stosunek ceny do jakości.  Popularny w Grójcu Warce, górze kalwarii. Raczej nie słychać o wadach fabrycznych czy też jakiejś awaryjności

Brat miał ls-a 5 lat to problemów nie miał chociaż rewers był robiony przez jego  głupote bo zerwał rewers i drugi bieg jak utopił się z rozsiewaczem RCW pełnym wapna.

Ogólnie przy lekkich pracach mało palił ale jak już miał ciężko to swoje wypił

Grupa CNH mocno się pieła się do tego żeby to przejąć bo porównując nh o tej samej mocy sadownika to słabo nh wypadał

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
Opublikowano

Też słyszałem że jak ma ciężko to łyknie,  i trochę słabo wyciszony. Ale to chodziło chyba 80tys zł brutto, co było niższa ceną od mistrala, agrokida, a oferowało te 50km z lepszym stosunkiem do koni do masy ciągnika. Wadą szerokość dla "porzeczkowców". W sadzie to już nie wada.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v