Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
16 minut temu, jahooo napisał:

A w polskim to tak można ?

W polskim to robi się jak należy bo czesci tanie i ogólno dostępne 

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

nie inny z tej samej okolicy

Jak ja się cieszę że mam kumatego brata :D

1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

:D :D :D :D Weź się nie kompromituj gościu :D

Opublikowano
2 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Tyle pinidzy za takiego ciapka bez napędu 🤦‍♂️ to już lepiej tą białoruśkę z turem , zrobi to samo a ile tańsza😀

To nie te pierwsze ekozetory? U nas kiedyś

koleś się przesiadł z 7245 na nowego podobnej mocy to pług mniejszy musiał kupić

2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Sąsiad jak miał 60-tkę 3P końcówka produkcji to maski nie zakładał bo mówił że się nie opłaca 

Opublikowano
Ursus932 napisał:

16 minut temu, jahooo napisał:

A w polskim to tak można ?

Taa , tylko jak zaczniesz robić to ch*j cię strzela bo mało co pasuje...

Opublikowano
11 minut temu, pawel885 napisał:

Aż wszedłem w Twoją galerię patrioto za dychę, szlifierki rumuńskie/chińskie, spawarka chińska, nawozy węgierskie, nasiona dalgety , jedyne Polskie co masz to zapewne maszyny po Tatusiu . A zachodnich ciągników się boisz bo byś zaraz wajchę od biegów urwał a to koszty nie małe 

Och jej co to się narobiło 🙆‍♂️ Co mogę to kupuje krajowe, pierwszy raz kupiłem nasiona dalgetty i gówno takie jęczmień Stratus lepiej wypadł jak ten germaniec flavour 🙆‍♂️ ,

Maszyn przez trzy lata jak mam gospodarstwo kupiłem kilka i do tego kombajn i jeden ciągnik 

16 minut temu, danielursus3p napisał:

Bo tu same takie patrioty :D

Co mogę to kupuje nasze, ale nie wszystko jest możliwość 🤷‍♂️

23 minuty temu, danielursus3p napisał:

Jak ja się cieszę że mam kumatego brata :D

:D :D :D :D Weź się nie kompromituj gościu :D

A co Ci nie pasuje 🤔

18 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Taa , tylko jak zaczniesz robić to ch*j cię strzela bo mało co pasuje...

Mam trzy ursusy, problemów nie miałem

Opublikowano
54 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Ale zawiózł 200 km na zachód a tam wiadomo ludzie bogatsi to kupią.

Raczej na Północ 

1 godzinę temu, sladan napisał:

@6465 przyczepy też wozisz?

Nie czasami jakiemuś koledze mogę coś zabrać. 

• Like 1
Opublikowano
42 minuty temu, pawel885 napisał:

Sąsiad jak miał 60-tkę 3P końcówka produkcji to maski nie zakładał bo mówił że się nie opłaca 

Ja to znam...

Kupilem druga 60 i facet dal drugi silnik uszkodzony ktory zrobilem i wsadzony zostal do 3p

Opublikowano
9 minut temu, 6465 napisał:

Ne czasami jakiemuś koledze mogę coś zabrać. 

A to szkoda. Trzeba by mi przywieźć przyczepę z pod konina do radzynia podlaskiego. Ktoś coś w rozsądnych pieniądzach?

Opublikowano
49 minut temu, pawel885 napisał:

tak samo w sąsiedniej wsi ma chyba pronara ,też bez maski bo ciągle w remoncie🤣

Opublikowano
2 minuty temu, sladan napisał:

A to szkoda. Trzeba by mi przywieźć przyczepę z pod konina do radzynia podlaskiego. Ktoś coś w rozsądnych pieniądzach?

Jak duża? 

Opublikowano
2 godziny temu, sladan napisał:

Wrzuć gdzieś na giełdę, albo na fb na tych grupach laweciarskich ogłoś. Po taniości przywiozą. Mi nie dawno grata przywoził jakis ze zbuczyna, za 200 km wziął 150 zł. Poszukam kontaktu do niego to ci podeślę jak znajdę, może akurat będzie miał auto gdzieś w okolicy.

Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

MTZ to orginał a Pronar to już składak był

napisałem chyba bo raz widziałem go z maską w polu z drogi i była niebieska ale nie zwróciłem uwagi czy to był MTZ czyPronar

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, 6465 napisał:

Jak duża? 

Coś w stylu krone jak mam w galerii. Paka 4,60x2,30x1

3 minuty temu, danielursus3p napisał:

Wrzuć gdzieś na giełdę, albo na fb na tych grupach laweciarskich ogłoś. Po taniości przywiozą. Mi nie dawno grata przywoził jakis ze zbuczyna, za 200 km wziął 150 zł. Poszukam kontaktu do niego to ci podeślę jak znajdę, może akurat będzie miał auto gdzieś w okolicy.

Dzięki, jak znajdziesz to możesz podesłać

Edytowane przez sladan
Opublikowano (edytowane)

@bratrolnikaTura przywoził do mfa z łyżko krokodylem i ramą pod spód ciągnika.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
9 minut temu, witejus napisał:

a ja co kupię to mało kiedy co pasuje

Może indyjskie kupujesz 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v