Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

A wlasnie, bo pytałeś  o obciążniki  do MF, są  trzy  sztuki na przód,  sztuka za stowke, za wszystkie  troche taniej 

Jedna sztuka waga? To walizkowe są ?

Opublikowano
44 minuty temu, jahooo napisał:

Cena trochę wysoka a ten lekki most ciut za wiotki do tura

A weź i znajdź tańszego zatora nie zjechanego 😏

Opublikowano
39 minut temu, slawek74 napisał:

Ty szukaj coś konkretnego a nie takimi pizdrykami se głowe zawracasz 😃 koń do ładowacza mósi mieć mase minimum 4 tony i 80/100 kuca

Na duże  gospodarstwo to tak ,Ale nie na moją popierdółke😏. Teraz mam na 60 i daje się rade 

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

Tylko nie ze skrzynią jak w tym autopower awaryjne

Jak bardzo?

Pojeździłem z pół godziny.  No po prostu rewelacja.

Pytałem o koszta. To jest Vario, gdyby padła gość może kompletny remont zrobić za 18tys zł. Power quady już 35tys.

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

Ursus ile ha i ile ogonów?

Około 35 ha i ogony też zawsze coś koło tego się kręci😏

Opublikowano

W porównaniu z Landini  to nie ma porównania. Czy przy 2km czy przy 5 zmieniam rewers, delikatnie wyhamowuje i zmienia kierunek. 

Do wymiany swozeń przedniej osi, końcówka drążek kierowniczy, do przejrzenia elektryka halogenów, klima, światła stop, amortyzacja kabiny. W razie dogadania wszystko ma być zrobione.

Nie dymi. Palec w odmę - po pewnym czasie czuję wywierane lekkie ciśnienie. Odkrŕcę korek oleju to widać deko pary, ale na wolnych obrotach oleju nie wyrzuca. Miernikiem oleju nic nie rzuca. 

Opublikowano
Ursus932 napisał:

4 minuty temu, slawek74 napisał:

Ursus ile ha i ile ogonów?

Około 35 ha i ogony też zawsze coś koło tego się kręci😏

U mnie ha mniej za to ogonów kolo 50 i maja być trzy ciągniki 85 100 i 120 km o 330 nie wspomnę 😃

Agrest pomyśl o tym pewniak https://www.olx.pl/oferta/deutz-fahr-agroton-k100-CID757-IDDiwcS.html

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

W porównaniu z Landini  to nie ma porównania. Czy przy 2km czy przy 5 zmieniam rewers, delikatnie wyhamowuje i zmienia kierunek. 

Do wymiany swozeń przedniej osi, końcówka drążek kierowniczy, do przejrzenia elektryka halogenów, klima, światła stop, amortyzacja kabiny. W razie dogadania wszystko ma być zrobione.

Nie dymi. Palec w odmę - po pewnym czasie czuję wywierane lekkie ciśnienie. Odkrŕcę korek oleju to widać deko pary, ale na wolnych obrotach oleju nie wyrzuca. Miernikiem oleju nic nie rzuca. 

Kierunki i awaryjne dzialaja normalnie? Bo jesli nie ma stopu to może miec wine moduł 

Opublikowano
14 minut temu, stempos1980 napisał:

A coś innego oglądałeś prycz fetora?

Patrzę tylko ursus ,zator i mtz

10 minut temu, slawek74 napisał:

U mnie ha mniej za to ogonów kolo 50 i maja być trzy ciągniki 85 100 i 120 km o 330 nie wspomnę 😃

To ja nie wiem co Ty takim bykami robisz na tylu hektarach 😏no chyba że to sama rędzina

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v