Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Mogłeś kupić mtzta i byś nie biadolił.

Ja prawie po 4 latach urzytkowania tego niedobrego ursusa i gdyby teraz było trzeba podjąć decyzję zamienić na inne to bym nie zamienił.

9 minut temu, PRIMO napisał:

@Ursus932 bo wtedy zetory były prawie nie osiągalne i siłą rzeczy trzeba było to kupić. 😖

Opublikowano
28 minut temu, PRIMO napisał:

Bo te ursusy są złe ☹ koniec i toćka. 

Ursusy nie są złe!!! Po robocie wstawię fotkę mojego Wyjucha jak dziś dzielnie pracował. A jest tylko 2lata młodszy odemnie. Ja miałem dość a on nawet się nie rozgrzał.

Opublikowano
8 minut temu, Ursus932 napisał:

@PRIMOa który rocznik jest twój? 

2004

4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Mogłeś kupić mtzta i byś nie biadolił.

Ja prawie po 4 latach urzytkowania tego niedobrego ursusa i gdyby teraz było trzeba podjąć decyzję zamienić na inne to bym nie zamienił.

Jakby twój przewalił tyle roboty co mój to szybko byś zmienił zdanie. 

4 minuty temu, 6465 napisał:

Ursusy nie są złe!!! Po robocie wstawię fotkę mojego Wyjucha jak dziś dzielnie pracował. A jest tylko 2lata młodszy odemnie. Ja miałem dość a on nawet się nie rozgrzał.

O jakim ursusie piszesz?

Bo Ja o 5314.

Opublikowano

telenoweli ciag dalszy.rzucil niepowany czlowiek haslo o kupnie a wy meczycie temat skoro nawet dzieci widza ze ten czlowiek nigdy nic nie kupi .predzej 50 letni stary kawaler by sie ozenil. swoja droga bardzo podobne wymowki. paranoja.ursus koncz wasc wstydu oszczedz

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

@PRIMO pisze o wyjuchu czyli o 60😁

Tak myślałem. 🤔

1 minutę temu, szmergiel napisał:

telenoweli ciag dalszy.rzucil niepowany czlowiek haslo o kupnie a wy meczycie temat skoro nawet dzieci widza ze ten czlowiek nigdy nic nie kupi .predzej 50 letni stary kawaler by sie ozenil. swoja droga bardzo podobne wymowki. paranoja.ursus koncz wasc wstydu oszczedz

Ale większość społeczeństwa jest innego zdania jak ty. 🤣😜

Opublikowano
5 minut temu, PRIMO napisał:

2004

Jakby twój przewalił tyle roboty co mój to szybko byś zmienił zdanie. 

O jakim ursusie piszesz?

Bo Ja o 5314.

Nie rozumiem

Dawno go powinieneś sprzedać jak taki zły

Droższy niż germańskie

Kupiłbyś germańskiego jeszcze by piniędzów zostało i byś nie narzekał.

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

A ja się męczę z prawdziwym  polskim ciągnikiem tzn wymiana sworznia i tulejek przedniej osi w ciapku

Mój coś myszkuje przy jeździe na 6. Na drążkach luzu nie ma, pewnie na układzie jest. Trzeba i to w końcu zrobić. 

Opublikowano
15 minut temu, 6465 napisał:

Prawda to że Marcinka od Ciebie za kraty poslali???

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Mój coś myszkuje przy jeździe na 6. Na drążkach luzu nie ma, pewnie na układzie jest. Trzeba i to w końcu zrobić. 

Ja to najchętniej bym wy***ał ta kolumnę ale narazie musi być bo mam ważniejsze rzeczy w nim do roboty

Opublikowano

W tym roku ciapek przekręcił prawie 40mtg więc on ma u mnie emeryturę, nie ma co w niego nie potrzebnych rzeczy inwestować. Tyle tylko z usprawnień pozafabrycznych, że leda na tył założyłem, w tym roku całe dwa razy go użyłem😁

Opublikowano

Ja co roku wymieniam i w skrzyni i w silniku mimo, że więcej stoi niż robi. Niech ma coś od życia na tej emeryturze😁

Opublikowano

Jasol Agricat UTTO 10W30 do silnika i Jasol GL 4 80W/90 skrzynia, zwolnice i układ kierowniczy,

Opublikowano
1 godzinę temu, rafal3939 napisał:

Przecież to doradzenie , pomoc i wklejenie linków jest bez sensu, szkoda czasu na tego człowieka, nic mu nie pasuje, wszystko złe.

To po co mu doradzacie? Ma chłop internet? chyba ma bo w końcu tu jest, będzie przeglądał oferty, jak czegoś szuka i kiedyś wkońcu znajdzie to kupi nie to zrobi jak uważa.

Ewentualnie jak ktoś znajdzie mu jakąś faktycznie ciekawą ofertę to może mu podesłać, bo może nie widział.

• Like 1
Opublikowano

Ten rok przejeździł na tym bo nie mieli zwykłego Superolu CC na sklepie jak przy zmianie pojechałem.

4 minuty temu, Uziu92 napisał:

utto do silnika ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v