Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

jedynie kaszel i złe samopoczucie. długo już. leki nie pomogły. gorączka tylko dwa dni. smak i zapach czuje.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
18 minut temu, gregor1284 napisał:

pomału się zaczynają wszyscy ujawniać 🤔

powiem wam anegdotę

Kiedyś jeździliśmy do pewnej wioski na dyskoteki, wioska zaraz obok @ramzes10. Była tam taka babka której wszystko przeszkadzało, a to na płot jej ktoś nalał, a to się bili pod płotem, a to akcja-penetracja i wzywała policję. Kiedyś parło ją na pęcherz i jak to babka kieca w górę i spuszcza wodę z chłodnicy, pewien jegomość w stanie wskazującym na spożycie zauważył zaistniałą sytuacje i czmyk przez płot do niej, pach ją w łeb a ta na kolana :D zrobił robotę, zapiął rozpór i się zdziwił, ale widać coś kobicie uszkodził bo później już nie wszczynała awantur tylko chodziła po swoim podwórku i przykucała :D

Ona potrzebowała tego a że żaden się nie domyślił wcześniej to jej wszystko przeszkadzało😁

Opublikowano
43 minuty temu, gregor1284 napisał:

@TheraRolnik uczeń musi być zawsze młodszy od mistrza. U nas jest takie miejsce gdzie znudzone życiem "mamuśki" miło spędzają czas. Żony policjantów, wojskowych, kierowców tirów, także nie stracisz a może jeszcze jakiś hajs do domu przyniesiesz. Z resztą teraz to te dojrzałe kobiety bardziej zadbane niż młode i taka przynajmniej wie czego chce 🤔

Nie dzięki ... Zabytki mnie nie interesują 😂 mi to najlepiej żeby była w moim wieku albo młodsza 😛

Nie będę pier**lił bez celu 😂😂

Opublikowano
20 minut temu, bratrolnika napisał:

Mnie zbadał, przepisał antybiotyk, dał tydzień zwolnienia i kazal sie z domu nie ruszać. Taka kwarantanna tylko bez kwarantanny

Chłopak z roboty napisał w poniedziałek, że stracił smak i węch i w środę ma mieć test. Miałem z nim służbę w tamtą środę. Napisałem żeby dał znać po wyniku i spytał jak z kwarantanna. Dziś pisze, że wynik pozytywny i idzie na izolacje - od poniedziałku 🤣 w poniedziałek wraca jakiś lekarz i on będzie z nim gadał dopiero. Pytam co z kwarantanna, to powiedział że nic nie pytali z kim i kiedy robił. Taka tam walka z pandemia. 

Z innym chłopakiem rozmawialiśmy, to mówił że jak chorował, to żona z dzieciakami na kwarantannie, to policja codziennie przyjeżdżała sprawdzała czy jest w domu, a o niego nikt nie spytał ani razu.

• Like 2
Opublikowano
19 minut temu, TheraRolnik napisał:

Nie dzięki ... Zabytki mnie nie interesują 😂 mi to najlepiej żeby była w moim wieku albo młodsza 😛

nie znasz się na czym dobrym, to jak jazda zetorem :D

Opublikowano
28 minut temu, TheraRolnik napisał:

No masz racje zabytkow sie nie rozbiera.....ale nikt ci nie karze wybierac juz du.y co cmentarzem smierdzi.

• Haha 3
Opublikowano

Ciapson ma zostać w miarę w oryginale, jak dożyję, odrobię się ze wszystkimi najpilniejszymi sprawami i odłożę trochę to mi się C-4011 marzy. Więcej by stał niż robił ale to nic.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, 6465 napisał:

@TheraRolnik a przecież ty lubisz robotę po ciemku.  To nie będziesz widział ile ma lat. 

Ja lubię pracę ... Nie robotę 😛

17 minut temu, gregor1284 napisał:

nie znasz się na czym dobrym, to jak jazda zetorem :D

Dzisiaj jechałem koło domu tej tej 😂

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Ja lubię pracę ... Nie robotę 😛

Dzisiaj jechałem koło tej tej 😂

Ty lepiej jedz do sołtysa albo Szymona niech cię nad zalew zawiozą.  Tam poczujesz co to miłość. Słyszałem na CB. Jak jeden chwalił. 

Opublikowano

Broń Boże, ukochanej C-330 nie sprzedam, dopóki będę mógł gospodarzyć to zostanie, przyrzekłem to poprzedniemu właścicielowi. 3512 za darmo nie chcę. 

3 minuty temu, 6465 napisał:

@Rolnik200598 ale masz marzenia.  Lepiej sprzedaj ciapaja i zamiast c4011 kup sobie 3512

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Ty lepiej jedz do sołtysa albo Szymona niech cię nad zalew zawiozą.  Tam poczujesz co to miłość. Słyszałem na CB. Jak jeden chwalił. 

.....Posylal dzieci nad morze?

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v