Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, akooo napisał:

P.S za ile można kupić już sprężarkę oby do malowania pod pistolet,taka amatorska pod siebie.

Za mniej niż 800 ciężko coś sensownego, albo inaczej - da się, ale to nie będzie wyglądało jak pomalowane, tylko oplute

Opublikowano
2 minuty temu, akooo napisał:

Są i takie ale moja porada nie szukaj takich wśród potencjalnych kandydatek na miss,ale chociaż kto wie :)

P.S za ile można kupić już sprężarkę oby do malowania pod pistolet,taka amatorska pod siebie.

500/650zl

Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

Za mniej niż 800 ciężko coś sensownego, albo inaczej - da się, ale to nie będzie wyglądało jak pomalowane, tylko oplute

Nie sprzęt lecz technika zrobi z ciebie zawodnika. 

Da się i taką za 400zl z markety malować

• Like 3
Opublikowano

https://allegro.pl/oferta/kompresor-olejowy-50l-sprezarka-2t-392l-min-zestaw-9293848746?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=NmMyYzgzMzYtNmZhMC00NWZhLThlMDQtZTI5MjcxNWRkNGI5AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=246e53d0-1e9e-4cd6-baca-3aab2173d885

dwutłokowa, zbiornik ciut mały - tym się da juz sensownie pracować, malowałem jednotłokową 25l - masakra, najwyżej rama od roweru podejdzie

Opublikowano
3 minuty temu, jahooo napisał:

A tak efekt jak ze spraya?

Opublikowano

Wszystko się da dobrze zrobić, tylko nie od razu

Nie licz że kupisz graty i położysz lakier jak lakiernik. Kup na poczatku tania farbę, i pomaluj np. Taczke, narobisz zacieków, ale powoli wyczujesz pistolet. Za 5 razem możesz spróbować malować to co chciałeś malować docelowo

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Wszystko się da dobrze zrobić, tylko nie od razu

Nie licz że kupisz graty i położysz lakier jak lakiernik. Kup na poczatku tania farbę, i pomaluj np. Taczke, narobisz zacieków, ale powoli wyczujesz pistolet. Za 5 razem możesz spróbować malować to co chciałeś malować docelowo

Kiedyś całą koparkę Castor pomalowałem i było dobrze, sprayem też nieźle maluje więc nie jest tak źle. Pytam tylko czy te tanie pistolety/sprezarki dają efekt jak ze spray bo ja już nie pamiętam jak pistoletem malowałem

Opublikowano
21 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Jak będzie prowadziła taki styl życia jak ja to jak najbardziej ale to nierealne u dzisiejszych kobiet. 

Tak dumam ale to za droga zabawka dla mnie, podorywka pługiem a do ścierniska po kukurydzy pożyczę C-360 z glebogryzarką, może potnie coś a potem jakoś zmęczę to swoim pługiem może. O rozsiewaczu myślę i chyba poczynię w najbliższym czasie pewne kroki a mianowicie podjadę do takiego dziadka co ma prawie nówkę Kosa... Może za 3 stówki opchnie.

To jaki to styl życia 🤔

Opublikowano
8 minut temu, bratrolnika napisał:

Da się dobrze malować tanim sprzętem

Oj tak, jak pomalowałem pierwszy ciągnik  a nigdy nie miałem pistoletu w ręce , tanim sprzętem i akrylem, to lakiernik który zjadł zęby nie wierzył że nie mam żadnego doświadczenia 

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

To jaki to styl życia 🤔

Siedzenie w domu, nie jeżdżenie na żadne wczasy ani wakacje. Teraz odkąd mam pracę zdalną to granice podwórka i swojej ziemi opuszczam tylko jak muszę czyli głównie zakupy. Na nic co nie jest mi potrzebne nie wydaję pieniędzy, telefon to dalej Nokia 6070, po wymianie baterii śmiga aż miło mimo wieku. Po prostu jestem zacofany, ekscentryczny introwertyk.

Opublikowano

Wszystko się da czemu nie? Ruskie w kosmos latają. Jest tylko jedno ale... 50 litrów to jak koledzy wcześniej pisali, możesz rame od roweru albo komara pomalować, na większy sprzęt to ciągle kompresor chodzi, Ty palisz fajkę za fajką a ciśnienia ni hu hu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v