Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, Agrest napisał:

Jak już będzie miał ofertę to niech popyta w mazowieckim w Paciorkowej Woli. 

Firma Olęder. Tu na olx się wystawiają. To dobry znajomy tych z staltechu agromasz i może mieć lepsze ceny

https://www.olx.pl/oferta/opryskiwacz-polowy-zawieszany-biardzki-CID757-IDsHJ6H.html

19 godzin temu, krzysztof1987 napisał:

dzwon po wszystkich jakich tylko znajdziesz 

Dzięki za radę będziemy szukać. Im taniej się kupi to zawsze zostanie na coś innego.

A jaki rozsiewacz do nawozów dwutalerzowy 600l polski nowy polecacie? 

Na co zwrócić uwagę przy wyborze i jakie dodatkowe wyposażenie dobrać ? (hydrauliczne otwieranie?)

Bo ma też wpisany do zakupu

Opublikowano (edytowane)

Jeśli już Jarmet, to tylko ze skrzynią z nierdzewki, ale to ze 6 tys. W takiej cenie jest naprawdę fajny zachodni rozsiewacz, ktory nie miele nawozu na mąkę

Powiększ sobie nadstawką skrzynię w tym jarmecie czy strumyku, to ostatnie 50kg bedziesz popychał kijem co parę metrów, bo mieszadło zrobi z tego pył

Edytowane przez jahooo
Opublikowano

Ma jeszcze merlo za 55tys.  Mam od niego ciągnik 2lata chodzi bez zarzutu.  Co sprowadzi to sprzedaje nie ma warsztatu w garażu. 

Jak mogę coś doradzić to szukaj żeby już miała silnik z boku nie z tyłu.  Do tego silnika z tyłu żeby się dostać to masakra cały dzień rozbierania. 

• AgroTeam
Opublikowano
soltys48 napisał:

Tą merlo już widziałem w ogłoszeniu, dla mnie za duża 

Z merlo to 23.6 by odpowiadała

Kolega miał 527-55 za 50 ale nie mogłem wysłać mmsa i widzę że już poszła

Opublikowano

Opryskiwacz w dobrych pieniądzach, belka 15m, na 25ha? ktoś? coś?

Opublikowano
griga napisał:

GR_Stachnik napisał: Opryskiwacz w dobrych pieniądzach, belka 15m, na 25ha? ktoś? coś? Co znaczy dobre. Jaki typ pojemność

Pola blisko więc raczej zawieszany, moja agromehanika 400 l i 12 m odmówiła posłuszeństwa po 15 latach i trzeba czymś zastąpić, oprysk buraki, kuku, zboża. ciagnik albo 330/360 albo zetor 80KM

Opublikowano
6465 napisał:

Ma jeszcze merlo za 55tys.  Mam od niego ciągnik 2lata chodzi bez zarzutu.  Co sprowadzi to sprzedaje nie ma warsztatu w garażu. 

Jak mogę coś doradzić to szukaj żeby już miała silnik z boku nie z tyłu.  Do tego silnika z tyłu żeby się dostać to masakra cały dzień rozbierania. 

Ale z silnikiem z tyłu nie ma przekładni kątowek która potrafi padnać i nie mało kosztuje

Opublikowano
1 minutę temu, krilan06 napisał:

Za tego zetora 33tys? Chyba lekka przesada

Okazja 😅. Chodziło mi o innego za 36 u niego stoi

Gdzieś coś z linkiem pokręciłem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v