Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29 minut temu, izydor6280 napisał:

silnik w cenie całego ciągnika, odpowiedz sobie czy warto, do tego trzeba jakoś go ulepić do skrzyni, więc koło zamachowe rzeźba
za 12-15tys/ można już ferdka kupić

Nie nie. już mi pomysł odeszedł .pomyślę nad jakąś renatą albo fiatem. Może coś się trafi  .

Opublikowano
6 godzin temu, Ursus932 napisał:

@stempos1980no tylko teraz to ja odjazdu z domu nie mam, wcielenia 3 sztuki już po terminie i w każdej chwili może być poród, takie uroki hodowli 😕, a dość ciekawa oferta, źle nie wygląda, młody i cena ok 

Kurła jak byś chciał kupić to już dawno byś pojechał a nie ciągle szukasz wymówek.

Opublikowano
2 godziny temu, izydor6280 napisał:

silnik w cenie całego ciągnika, odpowiedz sobie czy warto, do tego trzeba jakoś go ulepić do skrzyni, więc koło zamachowe rzeźba
za 12-15tys/ można już ferdka kupić

Za 15 tys na pewno nie ferdka 255

• Like 1
Opublikowano
44 minuty temu, mf362 napisał:

Za 15 tys na pewno nie ferdka 255

Bo Polski Ferdek to jak zetor - łyk techniki a jednak swojski , nie zachodni i wart każdych pieniędzy byle był ładniejszy od sąsiada . Znajomy sprzedał krajowego 255 bez kabiny silnik /skrzynia dzwon, wizualnie średni i opona z tyłu pęknięta za 13tys 

Opublikowano
8 minut temu, pawel885 napisał:

Bo Polski Ferdek to jak zetor - łyk techniki a jednak swojski , nie zachodni i wart każdych pieniędzy byle był ładniejszy od sąsiada . Znajomy sprzedał krajowego 255 bez kabiny silnik /skrzynia dzwon, wizualnie średni i opona z tyłu pęknięta za 13tys 

To żeś tu nie reklamował😡 ja bym takiego przytulił. 

Opublikowano
19 minut temu, stempos1980 napisał:

A u handlarza będzie za 25 minimum

Właśnie poszedł do handlarza

14 minut temu, 6465 napisał:

To żeś tu nie reklamował😡 ja bym takiego przytulił. 

To było z rok temu, chłopa przycisnęło z kasą a ziemia dawno w dzierżawie więc na co ciągnik, szybka akcja... Sam nie wiedziałem 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, pawel885 napisał:

Ciekawe co ma na myśli pisząc nowe? Może nieużywane bo założył wąskie do opryskiwacza 

a no tak, nie przyszło mi do głowy.

Opublikowano
15 minut temu, 6465 napisał:

Masz coś na oku?  Pilnuj tamtego tematu.  

Potrzebuje zamiast c360 do siewki i opryskiwacza. 

Po sąsiedzku jest, sąsiad będzie zamykał niedługo interes

Tamto pilnuje ale przez świrusa trochę temat sie przeciąga

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Po sąsiedzku jest, sąsiad będzie zamykał niedługo interes

Tamto pilnuje ale przez świrusa trochę temat sie przeciąga

Ale pewnie wiele będzie chciał. 

A wiesz że u mnie bida z nędzą.

Opublikowano
7 minut temu, szymon09875 napisał:

Ten rozrzutnik elegancki jest.

kto go wziął od dziada??

4 minuty temu, 6465 napisał:

Ale pewnie wiele będzie chciał. 

A wiesz że u mnie bida z nędzą.

Nie będzie źle

Opublikowano
17 minut temu, soltys48 napisał:

kto go wziął od dziada??

Nie będzie źle

A nie wiem nic, ja wtedy co bylem z REKINEM BIZENSU go tylko widziałem, więcej sie nie interesowałem. 

Sprzedal go?

Wtedy bardzo sie burzyl i zapierał ze go nie sprzeda, nawet o cenie nie chciał gadać. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v