Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, 6465 napisał:

Mogę ci cały ten rozrzutnik przywieźć.  Jak się nic nie wydarzy to w piątek koło północy będzie u mnie. 

A na co mnie cały, jak ja miejsca na podwórku nie mam

Na spokojnie, nie ma pośpiechu

Pomyśl jaka tam stawka za kilometr będzie

NAJWAZNIESZE

Szymon, podeślij mi numer konta do przelewu

Opublikowano
1 godzinę temu, szmergiel napisał:

ja go nawet nie widzialem w ogloszeniu.dostalem tel zeby zadzwonic i jechac obejrzec i zaplacic .byl na olx z 2godziny . facen od nowosci  go mial . tylko podszedlem ,odpalilem  i zaplacilem.mebel. przednich to nie bylo wogule.tyl 50%, gadal ze jezdzil po jaksa serwatke do niepolomic. w kabinei to jak nowe.ramiona nic nie poobijanie.lakier jak nowy doslownie, 64dostal i tyle.moze ktos by jeczal o te gumy ale warto kupic bylo jak sie okazalo za pare dni bo go sprzedal sporo drozej

czesiu jakbys widzal jaki stan to bys gadal inaczej,przetarcia na gazie ani hamulcach zdnego.ledwo na schodce co sie wchodzi.ramiona to takie jak po gora 400h..Zreszta zalozyl gumy i za 19e a to 85tys sprzedal go moment a cos to swiadczy

Do Czech poszedł?

Opublikowano
11 godzin temu, Partyzant85 napisał:

Handlarze to w ogóle trafiają się specyficzni. Oglądałem pług u jednego - na placu ze 100 traktorów, wszystkie po 2000, z 10 kombajnów i sieczkarni. Pytam go czy jest możliwość podpięcia pługa do ciągnika żeby zobaczyć czy obrót sprawnie działa a ten luj do mnie, że do pługa za 5,5 kafla to on nie będzie czasu tracił. Powiedziałem grzecznie nara i tyle.

bo to drobnica już przy tych ciągnikach 😄, pewnie że mu się nie opłaca bawić  nie jeden przyjedzie popatrzy i dalej jedzie, kupca idzie wyczuć sam kupowałem no i ważniejsze kupców miałem na maszyny jeden popatrzy i jedzie bo nie podoba się i już , a drugi z 10 razy przeleci pół ceny by dał ... A taki co ma kupić to popatrzy i przechodzi do rzeczy nawet lekkiej zniżki. 

A jakbyś pogadał z handlarzami to też nie tak łatwo mają złom ściągają bo się opłaca bo jak wiadomo coś lepszego droższe to i cena 2x to nikt nie kupi  , ale też czasem pakietowo kupują dwie dobre maszyny i jakieś zabytki bo inaczej nie sprzeda i stoi to takie pod płotem potem.

Opublikowano
11 godzin temu, Partyzant85 napisał:

Handlarze to w ogóle trafiają się specyficzni. Oglądałem pług u jednego - na placu ze 100 traktorów, wszystkie po 2000, z 10 kombajnów i sieczkarni. Pytam go czy jest możliwość podpięcia pługa do ciągnika żeby zobaczyć czy obrót sprawnie działa a ten luj do mnie, że do pługa za 5,5 kafla to on nie będzie czasu tracił. Powiedziałem grzecznie nara i tyle.

Moreń?😁

Opublikowano
23 godziny temu, Uziu92 napisał:

raz u niego byłem, książkę mozna o pobycie i jego zachowaniu napisać :D

można napriv napisać szczegóły z pobytu.

22 godziny temu, danielursus3p napisał:

Młody lepek handluje. Kupuje w PL od pośrednika maszyny sprowadzone z FR.

Aha, juz ktoś mi o tym pisał. Pytam, bo mieszkam troche daleko. Przyjade i bedzie ktoś cudował, szkoda drogi. 

Opublikowano
28 minut temu, bratrolnika napisał:

A na co mnie cały, jak ja miejsca na podwórku nie mam

Na spokojnie, nie ma pośpiechu

Pomyśl jaka tam stawka za kilometr będzie

NAJWAZNIESZE

Szymon, podeślij mi numer konta do przelewu

Będzie taniej niż kurierem☺   może mi kiedy jaką blachę przegniesz. 

• Like 1
Opublikowano
Marl napisał:

23 godziny temu, Uziu92 napisał:

raz u niego byłem, książkę mozna o pobycie i jego zachowaniu napisać :D

można napriv napisać szczegóły z pobytu.

22 godziny temu, danielursus3p napisał:

Młody lepek handluje. Kupuje w PL od pośrednika maszyny sprowadzone z FR.

Aha, juz ktoś mi o tym pisał. Pytam, bo mieszkam troche daleko. Przyjade i bedzie ktoś cudował, szkoda drogi. 

jak masz więcej jak 100 km to sobie odpuść lepiej

Marl napisał:

7 minut temu, danielursus3p napisał:

Ogólnie urodzony cwaniak. 

Aha. Czyli ogólnie nie zalezy mu aby coś sprzedać... Dziwne podejscie, ale cóż. Dzieki za pomoc.

on by mnichowi prezerwatywy wcisnął , będzie Ci wciskał coś czego tak naprawdę nie chcesz

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v