Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
14 minut temu, gregor1284 napisał:

Popieram kolegę wyżej. To nie jest ta jakość jak w starym passacie. Kopia alternatora z poldka który sam w sobie niczym specjalnym nie byl

13 minut temu, stempos1980 napisał:

Kto bogatemu zabroni

Kto bogatemu zabroni 

Potrzebuję altelnator na już, u nas na szrocie nie koniecznie znajdę. Jaki gotowy alternator w takim razie polecacie

Opublikowano
12 minut temu, Mecha napisał:

Potrzebuję altelnator na już, u nas na szrocie nie koniecznie znajdę. Jaki gotowy alternator w takim razie polecacie

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://expom-kwidzyn.pl/pl/p/Alternator-AX-230000-C-330-Nowy-Typ-EXPOM-eu/51&ved=2ahUKEwis9tnfopPsAhXGk4sKHVNrCtcQFjABegQIARAB&usg=AOvVaw1uorG7O_KW3d2orq61DvkD

Niby polski jak chcesz przepłacać

Opublikowano

Co wy z tym przepłacaniem. Potrzebuję to na już, na polu leje w c*ul na szrocie nie wiadomo czy bedzie, a jak są to się cenią 80zł. Do tego koszt paliwa żeby tam dojechać, koło pasowe, mocowanie i nie wiadomo czy zadziała. Potrzebuję to na już.. 

Opublikowano

Ja mam od lata najtańszy za 200zł z lokalnego sklepu i chodzi na razie. Jakość świateł po przesiadce z prądnicy na plus.

Przy przejściu z prądnicy pamiętaj o zamianie przewodów na aku, jeśli miałeś plus na masę.

Opublikowano
24 minuty temu, Mecha napisał:

Co wy z tym przepłacaniem. Potrzebuję to na już, na polu leje w c*ul na szrocie nie wiadomo czy bedzie, a jak są to się cenią 80zł. Do tego koszt paliwa żeby tam dojechać, koło pasowe, mocowanie i nie wiadomo czy zadziała. Potrzebuję to na już.. 

Bierz ten Polski to @stempos1980podlinkował, będziesz zadowolony 

Opublikowano

Ja założyłem do zetora ze skody favorit,zaplacilem 90zl,ale stan jak nowy. Numery te same co w zetorze też magneton. Okazało się że ma mniejszą oś i starego koła nie dało się założyć. I mocowanie na napinacz z drugiej strony. Ale udało się znaleźć takie koło pasowe i stary dystans dołożyliśmy zeby nie ocierało o obudowę i kawałek płaskownika i śmiga.

Opublikowano

też jestem tego zdania. I mnie w 60 już śmiga z 15 lat. I teścia ktoś nierówno uchwyty podpawal i łożyska siadają. Ale ostatnio mi kupiłem za 50 zl z jakiegoś volvo i trochę podkladkami skorygowałem to już 4 lata chodzi. większy problem to jest kurz bo wykańcza łożyska

Opublikowano
4 godziny temu, Mecha napisał:

Idziesz na szrot i mówisz że na pasek klinowy jak w polonezie chcesz. Od Fiata cc pasuje, stare Ducato, Passat stary, matiz, Tico. Byle na pojedynczy pasek. A jak Ci się nie chce dołożyć dwóch podkładek pod mocowanie to kup ten dedykowany

• Like 1
Opublikowano

Prawie darmo. Gdybym nie kupił 12 lat starszego to już by jechał do mnie😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v