Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, stempos1980 napisał:

Chyba osiemdziesiątki minimum.

Tylko nowe opony połowę wartości 60 mowa o przednich🤣😄

A tylne to tyle co wmiare c385 trzeba zapłacić

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

za ładny on ,,złomka'' szuka 😉

ale fajny, no nie? w oko mi wpadł.

Opublikowano
6 godzin temu, Krzysztof81 napisał:

Tu jeszcze starszy : https://www.olx.pl/oferta/fendt-favorit-611-s-CID757-IDGBggn.html Wygląda fajnie, jeszcze nie widziałem takiego. Do tego ta metalowa tabliczka na masce.

Zamiast szejsiątki 😀

A co złom z zachodu kolekcjonujesz jak pewien marcinek? 🤣🤣

2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Dokładnie, ja za biedny na tego typu sprzęt, a może to być strzał w kolano 

Albo za głupi skoro swojego zdrowia nie szkoda.

2 godziny temu, 6465 napisał:

Jak ty trupa szukasz to za wschód patrz albo na krajowy. Zachodni trup to cię wykończy i fizycznie i psychicznie. 

Polski czy wschodni trup tak samo psychikę zrujnuje o portfelu nie wspomnę.

Opublikowano
2 godziny temu, pafnucy napisał:

a wystarczylo huhnąć... też nie mam aplikacji. przytrzymaj paluch na linku i zobaczysz czary. 

Czleku masz coś z głową czy piwa ci brakło.....? .. 😋

Opublikowano

Młody jak mało kasy to poszukaj jakiegoś Case 956, 1056 ewentualnie jakiś Renault w dobrym stanie. Bardzo dobre ciągniki i nie słuchaj różnych dzbanów zwłaszcza z takich miejsc jak Podkarpacie bo tam jeszcze kobietom zakładają homonto i orają pola, ewentualnie starymi ursusami zebranymi ze złomu z innych miejsc w Polsce.

• Haha 2
Opublikowano
13 minut temu, ogarek napisał:

czy piwa ci brakło.....?

masz za dużo?

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Młody jak mało kasy to poszukaj jakiegoś Case 956, 1056 ewentualnie jakiś Renault w dobrym stanie. Bardzo dobre ciągniki i nie słuchaj różnych dzbanów zwłaszcza z takich miejsc jak Podkarpacie bo tam jeszcze kobietom zakładają homonto i orają pola, ewentualnie starymi ursusami zebranymi ze złomu z innych miejsc w Polsce.

Nie pyskuj ogryzku bo dostaniesz po pysku🤣 A tak swoją drogą już dawno po dobranocce więc nie wiem co Ty tu robisz🤔🤔

A tak swoją drogą to ojciec testował homonto na Tobie i masz z tym złe wspomnienia? 

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano
20 minut temu, Krzysztof81 napisał:

@Rolnik_z_Podkarpacia jak to jest?  Prawda to? 😁

• Haha 1
Opublikowano

Podkarpacie to kiedyś trzydziestki skupowało na podlasiu  a tera to i trochi  większe z zegawek wyrwie... 😋 Się rozwijają się... 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

17 minut temu, slawek74 napisał:

stoją ? to sprzedawaj 😀

Paanie to wszystko potrzebne ! 

do czego jak stoją🤔

mf362 napisał:

Traktor jesc nie woła

jak nie woła 🤔 moja trzydziestka jak się paliwo kończy to robi tyty pypy tyty 😁😉

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, slawek74 napisał:

pewnie prowda bo zabolało 😀 niedawno zeto-łursusy zachwalał a tym czasem niby aresem sie chwali 😀 pewnie gdzieś na obrazku mu się spodobał

A gdzie ja zachwalał ursusy czy fetory co Ty chłopie pierdaczysz 🤔🤔  

Jonderek już naprawiony czy dalej masz depresję? 

18 minut temu, 6465 napisał:

@Rolnik_z_Podkarpacia jak to jest?  Prawda to? 😁

Takie rzeczy to tylko u @Krzysztof81 no chyba że w Lubelskim jeszcze takie zacofanie i wracają do epoki kamienia łupanego  🤣🤣

Opublikowano
59 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Akurat argument z ursusami dziwny, sam takimi robię, zawsze mam na czas zrobione, przed nikim czapki nie muszę zdejmować żeby mi przyjechał pomóc a i głowa spokojna że co miesią za nowego Janka derka nie przychodzi ratka 

1 godzinę temu, Baks00 napisał:

U mnie w okolicy też chwalą a jest kilka bo i producent rzut beretem 

Opublikowano
21 minut temu, slawek74 napisał:

do czego jak stoją🤔

jak nie woła 🤔 moja trzydziestka jak się paliwo kończy to robi tyty pypy tyty 😁😉

Jak potrzebne to jadą 😁 teraz była zbierana łąka na siano 20km od domu i żeby co chwilę 60tką nie jeździć w tą i z powrotem przewracać to była zostawiana u ludzi koło łąki i tylko samochodem się jeździło żeby przewrócić a jak by ciągnik był codziennie potrzebny ? To by trzeba było stale jeździć 

Mi dzisiaj ładowarka zrobiła brrrr przy układaniu zwijek w stóg 😅 

Opublikowano
15 minut temu, slawek74 napisał:

pocieszaj się pocieszaj i żyj w niepewności 😀

To Ty zaginasz rzeczywistość, i udajesz wielkiego Lubelskiego bambra a zamiast wziąć się do roboty ganiasz syna po polach🤣😅🤣😅

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v