Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ja mam takie coś, zimą gdy mróz włączam nawiew i robi robote i mozna kurtke zdejmać. Ale wada jest taka, że grzeje również latem bo jest przez to ciągły przepływ cieczy. Chociaż w tym powyższym zestawie widzę jakieś zaworki to może da się po prostu odcinać dopływ 

Opublikowano

Robotę będzie robił, tylko ciekawe co ciagnik na tyle łap. 

Opublikowano

O jesteś to luknij na glebogryzarkę tego gościa. Ugadałem ją i jutro chcę jechać. Co o niej myślisz?

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

moje krowy takiego towaru nie chcą wąchać 😁 jeżeli to o mnie chodzi 😉😁 zresztą ja też sprzedaje 😀

Po samym zdjęciu zafoliowanych bel wiesz, że krowy nie tkną tego? A może okaże się, że po zasmakowaniu tego innego towaru nie zechcą wąchnąć. Z córką może być podobnie - mówisz nie dla psa kiełbasa... 

Opublikowano

Widzę że Sławek74,to cierpliwy chłop👍.Tak jak mój były byk  Lm,nic ,nic, nic,i zagroda w strzępach,poidło na rogach i ,, paznokcie'' moczy😐. Ja o byku😬

Opublikowano
vat napisał:

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

moje krowy takiego towaru nie chcą wąchać 😁 jeżeli to o mnie chodzi 😉😁 zresztą ja też sprzedaje 😀

Po samym zdjęciu zafoliowanych bel wiesz, że krowy nie tkną tego? A może okaże się, że po zasmakowaniu tego innego towaru nie zechcą wąchnąć. Z córką może być podobnie - mówisz nie dla psa kiełbasa... 

trawy zbierane w lipcu pierwszy pokos lux towar 😀 a Ty widze mnie pilnujesz

kizak napisał:

Widzę że Sławek74,to cierpliwy chłop👍.Tak jak mój były byk  Lm,nic ,nic, nic,i zagroda w strzępach,poidło na rogach i ,, paznokcie'' moczy😐. Ja o byku😬

ze złości raz w życiu dałem człowiekowi w morde i gdyby nie koledzy z tylu by na dechach leżał ale jak by trzeba jeszcze raz to 😉

Opublikowano
16 godzin temu, pafnucy napisał:

ale wtedy legenda by nie powstała.

Gdyby powiedział to cioteczny brat stryja mojego sąsiada to może bym nie uwierzył, ale to mówił sam właściciel. Akurat sezon się zaczął pożniwny to zetorem 7340 męczył się żeby pouprawiac przed siewem a do tego kopanie buraków a wcześniej zbiór fasoli. Do jesieni ciągnik stał rozebrany

Opublikowano

Od stara, czy choćby autosana. Na zlomach tego multum jest. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v