Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Dokładnie jak ze starą panną, weźmiesz w robotę i zaraz do lekarza bo się wióry sypią.   :P A niby nominał, od czasu do czasu tylko przejechana.  xD

7 minut temu, mf362 napisał:

Tam pewnie uszczelki i wszystko przestarzałe , w robotę go to wyjdzie wszystko , 

Edytowane przez Sean
Opublikowano
20 minut temu, Sean napisał:

Dokładnie jak ze starą panną, weźmiesz w robotę i zaraz do lekarza bo się wióry sypią.   :P A niby nominał, od czasu do czasu tylko przejechana.  xD

W punkt ujęte :D

Taty znajomy juz kupił t25 od sadownika malo godzin nie wymeczony , a wał strzelił albo zle dotarty czy co..

Opublikowano
4 godziny temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Ja bizona 56 kupiłem za 9 tyś pewnego od rolnika ze spółki i to mi się drogo widzi a tu ludzie powyżej 20 cenią. Ja nie wiem kto to kupuję w takiej cenie

he he he.... a ja za 2koła.....zaprowadzilęm na złom i wziałem 6700

Opublikowano
11 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

czy tylko ja uważam że te przepisy są pojebane ? 

11 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

tylko skąd umowę przy kontroli ? wozisz umowę przy sobie ? a te złodzieje będą mieli w d*pie żeby czekać na jakieś tam umowy i pewnie sprawa do sądu jak sie trafi młodzić to bedzie chciał się wykazać to to on potrafi ...

najlepiej go już w ogóle nie ruszaj 🤣

Jak kupowałem swojego Złomka to licznik nie działał, zatrzyma się.chyba na 1000-cos-tam mtg. Wjechaliśmy na przegląd, bo nie miał aktualnego podbitego, no i diagnosta się pyta jaki przebieg. Mówię - wpisze z 7tys.  No i teraz jakby co to mam cofnięty licznik 🤣

8 godzin temu, Strongman napisał:

Stan licznika ważna rzecz bo się wie co do roboty według km, bo na ciągnikach tak się nie znam co ile wytrzymuje.

Ale w samochodach 250tyś turbina

300 wtryski w zależności jakie są,350 skrzynia, i tak dużo rzeczy rozmaitych ma zakres od do ile ma chodzić.

No i co - masz 250tys to robisz profilaktycznie turbo, albo przy 350 skrzynie? 

Opublikowano
Przed chwilą, daron64 napisał:

Mówię - wpisze z 7tys.  No i teraz jakby co to mam cofnięty licznik 🤣

Ja bym się nie cieszył .

Opublikowano

A co do blachy, to na dach wziąłem ceglasty połysk(nawet koniec końców nie spytałem o cenę matu :p), a ściany to z majstrem ustaliliśmy, że jednak walnięty fundamenty, pociągniemy ścianki na tyle na ile straży mi bloczków, a wyzej damy dechy pomalowane.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

he he he.... a ja za 2koła.....zaprowadzilęm na złom i wziałem 6700

Ja nie kupiłem żeby wyprowadzić na złom, będę nim kosił bo jest w fajnym stanie jak za te pieniądze. Swoją drogą szukałem samochodu  a  kupiłem kombajn 😂👍

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Literówka
Opublikowano
Przed chwilą, zetorki12 napisał:

Ja bym się nie cieszył .

A co mam płakać? Teraz i tak żeby gada zarejestrować, to ten licznik jest najmniejszym problemem :)

Jeszcze cyrk z tymi licznikami - u nas do końca nikt nie wie co robić w razie jak się trafi cofnięty - żadnych szkoleń, żadnych wytycznych. Już była wersja, że zatrzymuje się pojazd i na lawetę, potem jednak okazało sie, że niby zatrymujesz, ale zaraz oddajesz. Czeski film.

Opublikowano
5 minut temu, donweter1989 napisał:

https://m.olx.pl/oferta/cena-spawarka-inwertorowa-gratisy-300a-mma-tig-igbt-mtb-wysylka-CID628-IDCZmm8.html#position=2&page=1 

Warto takie coś kupić do gospodarstwa. Moja aktualna spawarka to ze 150 kg pewnie waży i mordęgą jest ciagac ją po chlewach żeby płot zespawać czy coś w tym stylu. Nie zamierzam tym niewiadomo czego spawać 

Warto kupić małą spawarkę. My mamy już kilka lat Dedre z Castoramy, do obory i chlewni niezastąpiona sprawa

• Thanks 1
Opublikowano
donweter1989 napisał:

https://m.olx.pl/oferta/cena-spawarka-inwertorowa-gratisy-300a-mma-tig-igbt-mtb-wysylka-CID628-IDCZmm8.html#position=2&page=1  Warto takie coś kupić do gospodarstwa. Moja aktualna spawarka to ze 150 kg pewnie waży i mordęgą jest ciagac ją po chlewach żeby płot zespawać czy coś w tym stylu. Nie zamierzam tym niewiadomo czego spawać Do nas przyjezdzal spawać to miał magnuma bodajże 200tig bardzo ja chwalił A spadał nierdzewke rury od pary. piękna spawy mu wyszly. Zaden nie puścił.Ale to umiejętności spawacza i dobrze sprzęt ustawił.

• Thanks 1
Opublikowano
10 godzin temu, bratrolnika napisał:

Ostatnio pod Łowiczem gościa złapali w golfie 3, i że licznik cofnięty, bo miał 294tys.km a teraz ma 18tys.km

Tyle że w starszych VW licznik sam po 300tys.km się zerowal...

Zerowal się w zależności od producenta. Niektóre po 300tys. Zerowaly się, a inne nie. Po 600tys. pojawiały się kreski, ale i tak przebieg był zliczany. 

Opublikowano
27 minut temu, farmtrac8244 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/tyl-ursus-c330-c335-c328-pol-ciagnika-okazja-kup-skrzynia-nowy-typ-CID757-IDCUQhq.html#641b7ea905;promoted

Jak to jest nie pamiętam komu ostatnio nie chcieli przyjąć ogłoszenia o przyczepie bez dokumentów a jak tu przeszło.

Jak napisalem brak dokumentów to zmoderowali, poprawiłem, wpisalem bez możliwości rejestracji i przeszło...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v