Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A już usunąłem . Obiecałem , a u mnie słowo rzecz święta . Zaciekawiło mnie to tylko .

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
16 minut temu, stempos1980 napisał:

A to wysyłałeś im zdjęcia rozdupczonego  krzesła?

Nic nie wysyłałem . Tak z nudów przeczytałem że czekają na moją opinię , to zaopiniowałem zgodnie z prawdą . B|

Opublikowano (edytowane)

Pewnie 120 LBS = 55kg to krzesło dla dzieciaków. Chińczycy ciągle robią takie numery, tak jak w kosiarkach KM im się mnożą ;) 

A nasz głupi importer łyka jak pelikan rybę i jeszcze ubarwia. 

Edytowane przez hubertb
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nie gadam z Tobą . FoooCH

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

No nie uwierzysz , ale do tego kupiłem . :D

9 minut temu, hubertb napisał:

Trzeba przyznać że gust masz, fotel naprawdę wygląda na taki że można by usiąść. 

Opublikowano
36 minut temu, hubertb napisał:

Pewnie 120 LBS = 55kg to krzesło dla dzieciaków. Chińczycy ciągle robią takie numery, tak jak w kosiarkach KM im się mnożą ;) 

A nasz głupi importer łyka jak pelikan rybę i jeszcze ubarwia. 

przecie pisze w ogłoszeniu jak wół ,,chłopcy i dziewczynki":D

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, hubertb napisał:

Ile chcesz dać? Jaką chcesz mieć moc? Stiga w kosy pakuje silniki od chińczyka to nie jest do końca złe.

Od 700 do max 1500zl 

Kosiarkę mam stige combi 53 nawet że to chodzi.

8 godzin temu, marian7k napisał:

Jaką kosiarkę stiga chwalisz , moja stara kończy żywot i muszę coś kupić nie za miliony.

Trzeci sezon już będę miał . Miałem brać Husqvarne ale ta rura od wyrzutu do kosza mnie zniechęciła . 

Dalem coś w promocji 1800zl silnik brings a wujek wziął taką samą tylko z silnikiem hondy (trochę drozsza) tylko są plastikowe gaźniki w stige

Edytowane przez mf362
Opublikowano
9 godzin temu, Strongman napisał:

co sprzedają chińskie części blacharskie do samochodów pomalowane sprayem.A kod lakieru ten sam a kolor inny.

akurat kiedyś kupiłem błotnik w kolorze, to lepiej się odcień zgrywał jak ten co był zamontowany

Opublikowano

No to dobrze,było wystawić dobry komentarz i ocenę.W tym wszystkim o to chodzi żeby się nabić w butelkę.

9 godzin temu, Pafnucy napisał:

Nie . Od starego nóżki akurat pasowały . Chińczyki też normalizację mają . :D

Nom . Tylko jak proszą o usuwanie tak jak mnie .... 🤔

To już twoja sprawa jak postąpisz,po prostu mają już trochę pozytywów i nie chcą zmieniać konta na nowe,staraj się o wymianę,tadz gwarancja powinna być nawet na chińskie,tym bardziej jak to się stało od razu po zakupie.

Opublikowano

Liczy się dopasowanie i pomalowanie,ja uważam ze lepiej kupić chińczyka niż reperować stary,bo jak rdza już wejdzie to niema ratunku nawet jak się dobrze szczyśći,a zabezpieczyć dodatkowo od środka wiadomo ze trzeba.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v