Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertb napisał:

@Ursus932  Zabezpieczenia są żeby nie kraść, jeśli je łamiesz najnormalniej w świecie kradniesz. A jeśli kradniesz to jesteś pan złodziej. 

Przecież nikt nie mówił o kradzieży tylko w razie W jak będą żniwa i zagrożenie pożarem 

Opublikowano
9 minut temu, igor10246 napisał:

panowie, polećcie jakiś wałek do 400 zł do kosiarki do c360, bo w internetach pod tym względem i w tej tematyce nie ogarniam 

Upolować komuś z kosiarki i będzie za free a nóż widelec zgubi ktoś w polu 

; D 

Opublikowano
12 godzin temu, 6465 napisał:

Zadzwonię wieczorem o nią, na lawecie by to przywiózł?  Bo ja na busie to bym musiał burty z niej pościągać i odwrócić do góry kołami. 

https://www.facebook.com/marketplace/item/2954964914584794/

to gdzies nie twoje strony ??

Opublikowano
2 godziny temu, Partyzant85 napisał:

Hydrantami zajmuje się pewnie gmina więc tam się zgłoś. A w razie W to strażacy mają swoje zapasowe zaślepki. A jak już tak bardzo chcesz mieć swoją to kup sobie złączkę taką jak masz przy wężu i daj do jakiegoś zakładu co spawa aluminium to ci zaspawają środek.

Mi nie chodzi o zaślepkę tylko o to  50d1c2c432eccdf2f2350c9fa997515c.jpg.cf59769f5d23f5a7b7457fe755106f31.jpgnowe hydranty mają gwint 75 i nie pasuje

Opublikowano
11 godzin temu, robi57362 napisał:

mam cały podbierak do polskiej samozbierajacej niestety nazwy nie znam bo tabliczkę szlak trafil moge zdjecia przesłać tanio sprzedam

bratrolnika był pierwszy, jak odpuści temat to podaj lokalizację

Opublikowano
10 godzin temu, Y635 napisał:

Mi nie chodzi o zaślepkę tylko o to 

nowe hydranty mają gwint 75 i nie pasuje

Po południu zobaczę czy nie mam takiej w tym wymiarze, pokaz mi tylko dokładnie co potrzebujesz. To co jest całe na zdjęciu? Czyli przylacze na waz z takim gwintem? 

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, mf362 napisał:

Upolować komuś z kosiarki i będzie za free a nóż widelec zgubi ktoś w polu 

; D 

Ewentualnie znajdziesz połowke ta co jedzie za osłoną pasków  zawsze :D

Edytowane przez szymon09875
  • Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, robi57362 napisał:

potrzebuje opone 8.25 r20 do prsyczepy ktoś coś?

@tobi866 coś powinien mieć 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v