Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
48 minut temu, marian7k napisał:

Poradzcie jak zdjąć dużą oponę z zardzewiałej felgi 34"

Dzwoń po mobilną wulkanizacje , bez odkręcania kół będzie miał zrobione 

Opublikowano

a którą stroną ? 

Jak opona dobrze siedzi a jest czym docisnąć np turem to docisnąć tylko najlepiej przy samym rancie może coś podłożyć , a młotem naparzać obok dociśniętego .

Ale najlepsza metoda to jak kolega wyżej przy samym rancie kątownik , stosowało się też dwa młotki jeden z czuba przy rancie drugim walić , można też i jakiś tępy przecinak jak opona nie potrzebna , ojciec to dorobił swojego patentu dębowe kliny -kołek fi 5-8 cm zaostrzony i przykładasz przy rancie podpierasz go i walisz młotem tylko uwaga bo może odskoczyć .

Tyle że to trzeba tak pół obrotu przelecieć oponę a najlepiej to i całą wkoło i za którym razem pójdzie 

Opublikowano

Pany, czym ciąganiecie przyczepy na bydło. Jeździło busami i 2 koniara a ckekawi mnie jak sie ma to do takich popularnych suvow. Forester, tucson, grand vitara. Lekkie są bo 1400-1600kg to przyczepa będzie prowadziła czy gładka jazda?

Opublikowano
23 godziny temu, marian7k napisał:

Poradzcie jak zdjąć dużą oponę z zardzewiałej felgi 34"

co najważniejsze to lej wodę przy zdejmowaniu, zawsze to jakiś poślizg będzie miało
przy montażu pasta, koszt śmieszny a ułatwi montaż i demontaż

• Like 1
Opublikowano

Chłopaki polecacie kohgos bądż znacie kogos kto sprowadza ramy od bandysek albo HLek ??/ Coś szukam a doslownie wszystko bardzo daleko a zobaczyć ramę pod Nysą z Centrum Polski mija sie z celem.  do 100km max 150 od domu... Chyba ze nie znacie nikogo takiego..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v