Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, izydor6280 napisał:

wczoraj u rolnika 1.5tys. a dziś handlarz sobie tysiaka więcej woła

https://www.olx.pl/oferta/ladowacz-czolowy-tur-do-c-360-CID757-IDDkZpK.html#b1386da771

no ja swojego pchnąłem sąsiadowi za 800 jak kupowałem swojego 2b a ten to już za drogi, jak ktoś kupuje żeby raz na ruski rok użyć to jeszcze ale już tyle za niego bym nie dał

58 minut temu, griga napisał:

ciągniki są nie zawodne, jeśli miałbym wybierać lekki ciągnik który ma zastąpić c360 i po 2000 roku to 1 miejscu roler lub lampo, mały, zwinny, szybki, na łąki i do obejścia idealny  

Opublikowano
6 godzin temu, Marecki2922 napisał:

Pany , mam chętnych kupców na moją ziemię pod żwirownię i nie wiem jaką realną cenę mogę żądać 

Cena u mnie około 25tys za ha , proponują trzy razy więcej a mam wrażenie że to o wiele za mało 

Sprzedaj za tyle ile ci oferują i kup sobie więcej ziemi w innym miejscu

Opublikowano
42 minuty temu, Strongman napisał:

Ale jak ktoś by chciał podpiąć się pod wodociąg bez wyłączania wody.

Na wodociąg to nie takie srednice

37 minut temu, Bananek napisał:

@bratrolnika działa to?

@soltys48 uja działa

Nie dla psa kiełbasa😋😂👹

• Haha 1
Opublikowano

Czesto bywa ze jest z 1m żwiru no chyba ze wiesz na 100% ze jest go dużo,ludzie kupują ziemię na odludziach pod kurniki a potem ludzie zabronią im postawić.Radzę sprzedać niech ktoś inny się martwi.

Opublikowano

Mnie juz tez nie :D

https://www.artbud.pl/pl/p/Wlokna-polipropylenowe-do-zbrojenia-betonu-opak.-0.9-kg/10034

Mam pytanie,  warto to stosowac na posadzke na korytarzu paszowym? Szerokosc 3m, po bokach murki z bloczka, srodek zasypany gruzem i bedzie wylana posadzka ok20cm, wjezdzac tam bedzie c360 z turem wiec obciazenie nie jakies wielkie ale jednak nie chciałbym zeby to zaraz pękło. Znajomy mi to wlokno polecal ale mysle ze dobre kruszywo do betonu tez zrobi robotę. 

• AgroTeam
Opublikowano
1 minutę temu, krzysztof1987 napisał:

griga ja za samą pompe taką tyle dałem 

Bo to RAU a tu części nie są tanie.  Na plus to że wszystko idzie dostać na cześci

Opublikowano
7 godzin temu, Marecki2922 napisał:

Pany , mam chętnych kupców na moją ziemię pod żwirownię i nie wiem jaką realną cenę mogę żądać 

Cena u mnie około 25tys za ha , proponują trzy razy więcej a mam wrażenie że to o wiele za mało 

To w czym problem? Dają więcej niż pod uprawę. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v