Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Raczej nie ma zamiaru przepłacać za złom. A przyczepy też szukałem 3 lata

27 minut temu, Baks00 napisał:

Majdan Starowiejski-Dawaj!☺

Czekam☺

Spokojnie, wykonam jeden telefon jutro i się dowiem kto, co , rozmiar buta i kapelusza.

Jak nie wierzysz w cuda, zapytaj Sołtysa, jak się przywraca numer telefonu i ile to trwa :D

Edytowane przez jahooo
Opublikowano

Nie watpie.Ale to me 

5 minut temu, jahooo napisał:

Znam handlarzy z okolic, to wiedzą kto co sprzedaje, nawet jak nie ma w ogłoszeniach :D

Nie watpie,ale to me okolice  a traktor świeża sprawa, bez  nacisku  sprzedawany i jeszcze  oficjalnego  sprzedaje  nie bylo

Opublikowano

Skoro mowa o cewkach. pali mi bezpiecznik od obiegu w landincu. czy jest on na obiegu przed czy za przekaznikiem? czy przegrany przekaznik może powodować przepalanie bezpiecznika? coś nie wydaje mnie się i myślę, że trzeba szukać w obwodzie cewka polbiegu-przekaznik. dobrze myślę?

przekaznik polbiegu oczywiście

Opublikowano
50 minut temu, slawek74 napisał:

od czego ta cewka? to znaczy co załącza ?

Cewka od Farmera , załącza napęd.

32 minuty temu, Bananek napisał:

Skoro mowa o cewkach. pali mi bezpiecznik od obiegu w landincu. czy jest on na obiegu przed czy za przekaznikiem? czy przegrany przekaznik może powodować przepalanie bezpiecznika? coś nie wydaje mnie się i myślę, że trzeba szukać w obwodzie cewka polbiegu-przekaznik. dobrze myślę?

Być może cewka jest przepalona tak jak u mnie w Farmerze przez co będzie palić bezpiecznik. Pewności nie mam ale może tak być.

Opublikowano
farmtrac8244 napisał:

50 minut temu, slawek74 napisał:

od czego ta cewka? to znaczy co załącza ?

Cewka od Farmera , załącza napęd.

32 minuty temu, Bananek napisał:

Być może cewka jest przepalona tak jak u mnie w Farmerze przez co będzie palić bezpiecznik. Pewności nie mam ale może tak być.

w czym masz problem? nie masz gdzie kupić/zamówić? mega łuków mają dużo części do farmera

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v