Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Żebyś się nie zdziwił z tym korbankiem.  W dzisiejszych czasach każdy robi wały byle zarobić i wyjść na swoje. Niestety takie są realia.

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano

mam 165/80r14 mają średnicę ok 620mm, w indeksie "C" ciężko znaleźć w miarę rozsądnych pieniądzach

chciałbym 195r14c  bo te dość popularne i w miarę tanie...tylko nigdzie nie mogę znaleźć wysokości/średnicy

Opublikowano
30 minut temu, Agrest napisał:

Ja to czekam aż któryśz Was zasponsoruje

Sam widzisz że jest to nieuzasadniny ekonomicznie zakup. Pisałeś że mógłbyś wziąć usługę. Więc gdybyś nie miał pieniędzy nie szukalbyś ciągnika, albo inaczej marzenia kosztują.

Opublikowano (edytowane)

całej opony

bo nie rozumiem tego rozmiaru

1 minutę temu, 6465 napisał:

Ktoś tu dorabiał koła tiroskie do d55.  Pamiętacie kto? 

@simson2812

a tak w ogóle to juro Będziesz przejeżdżał koło gościa co ma na stanie takie

Edytowane przez soltys48
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

cała opona jak podają w katalogu ma średnicę 669 mm (około) dla 195R14C , tak jak wrzuciłem link. To jest profil wysoki, bez redukcji, czyli profil ma tyle samo wysokości co szerokości (100% przekrój kołowy profilu)

195/80 oznacza, że wysokość opony stanowi 80% jej szerokości (szerokość profilu to 195mm

Jak nie ma liczby, to znaczy że wysokość profilu opony jest taka sama jak szerokość

Edytowane przez jahooo
  • Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, soltys48 napisał:

całej opony

bo nie rozumiem tego rozmiaru

@simson2812

a tak w ogóle to juro Będziesz przejeżdżał koło gościa co ma na stanie takie

A może orientuje się ktoś  po ile takie chodzą?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v