Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, daron64 napisał:

Moja pani co jakiś czas, jak nie ma małej w domu, to robi czystki, a i tak od uja tego. Całe szczęście, że dla znajomych urodziła się córeczka, to zabawki i ciuchy pójdą. A co z ubrań idę nie nadaje na oddanie, to na szmaty idzie do warsztatu.

O to to, jeszcze ubranka... to już jest naprawdę masakra. 

Opublikowano

A nie lepiej żeby było więcej młodzieży do tych zabawek ? :D

Opublikowano
daron64 napisał:

Powiedzcie czymś.te przewody się różnią? Poza ceną i producentem.

https://allegro.pl/oferta/przewod-spawalniczy-masowy-ons-h01n2-d-35mm2-8035278061

https://allegro.pl/oferta/przewod-kabel-spawalniczy-h01n2-d-35-mm2-9039868664

Tak w ogóle we "wtyczkach", które idą w spawarkę te przewody są zaciśnięte jakoś na stałe, czy można wtyczki rozkręcić i zmienić przewód, czy zależy od wtyczki? Bo zamawiam uchwyty itd i nie wiem, czy wtyczki też brać, czy ze starych przewodów można.

w dedrze przełożone przez otwór i zaciśnięte śrobą

• Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, stempos1980 napisał:

Teraz to niech uważa bo może być chudszy o 500 zł za przemieszczanie się beż żadnego ważnego powodu

A co to za problem wziąć do auta np: kastrę budowlaną, kielnię, poziomicę, jakiś młotek i powiedzieć, że się do pracy jedzie...

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Co wy się tak boicie jeździć,  ja sporo jeżdżę a teraz to policji na drodze nie ujrzysz.

Fakt  oni też się  boją zatrzymywać, ale nie wszędzie.Kumpel kupił chatę  do remontu  i wiol kasę  budowlancom-ile tłumaczenia  jak go zatrzymali. .......Dopiero  uratował go akt notarialny który  woził w aucie.Zresztą  powiesz ze jedziesz do roboty  do nawet  do firmy  zadzwonia.

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, hubertb napisał:

O to to, jeszcze ubranka... to już jest naprawdę masakra. 

Niezlicze ile np part butów raz założonych i koniec bo "mamoooo ciśnie". A wszystko drugie, że ja takie drugie ciuchy to dopiero sobie zacząłem kupować jak poszedłem do pracy 🤣

18 minut temu, bratrolnika napisał:

Dobrze ze chalupa duza, to jest gdzie to wszystko upychać. Jeszcze trochę to może brat się zbierze do roboty, to jemu się wywiezie wszystko

U nas trochę do teściów na wieś, trochę do mnie na wieś, a w mieszkaniu i tak na nic miejsca nie ma

12 minut temu, danielursus3p napisał:

A co to za problem wziąć do auta np: kastrę budowlaną, kielnię, poziomicę, jakiś młotek i powiedzieć, że się do pracy jedzie...

Nie łatwiej powiedzieć, że jakaś maszynę jedziecie oglądać do kupna na gospodarkę? Zresztą jak nie jest upierdliwy policjant to nie będzie szukał uja do d*py.

Opublikowano
2 godziny temu, daron64 napisał:

Nie łatwiej powiedzieć, że jakaś maszynę jedziecie oglądać do kupna na gospodarkę? Zresztą jak nie jest upierdliwy policjant to nie będzie szukał uja do d*py.

Tak dla przykładu podałem. Dla ciekawostki powiem, w zeszłym tygodniu policja mnie zatrzymała jak pojechałem po ŚOR to byłem szczerze mówiąc pod gradobiciem pytań, po co na co, gdzie jak, do kogo...

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, 6465 napisał:

Jazda wyłączać to AF.  I kobietą przy obiedzie pomagać a nie tylko siedzieć i na gotowe czekać!!! 

Ziemniaki obrałem, sałatka zrobiona, niech no żona kotleta zrobi i można jeść

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
38 minut temu, 6465 napisał:

A ja średnio robię 2000km tygodniowo i od czasu wirusa nie spotkałem żeby gdzieś patrol suszył. Czasami tylko nie oznakowany się kręci. 

Ja widzialem dwa,  ustawione tak zeby ich nie było widac, brakowalo tylko zeby auto galeziami oblozyli :D

Opublikowano
3 godziny temu, 6465 napisał:

Trochę mało dołuż 5k że skarpety i przyjeżdżaj, jeszcze flaszkę postawię. 

To ja nic nie zarobie A trzA to malować i kapcie zarzucić , A maska ok bo jak trzeba nową to daje 9,500😏

Opublikowano
57 minut temu, 6465 napisał:

Co wy się tak boicie jeździć,  ja sporo jeżdżę a teraz to policji na drodze nie ujrzysz.

Ale za to jak ujrzysz, to wiedz że oni Ciebie też.  :P

15 minut temu, daron64 napisał:

Moja + jej mama + jej bratowa. Faktycznie tylko chłopa jeszcze tam brakuje.

Dzwonię gdzie trzeba, toż to zbiegowisko, a jak jeszcze teściowa, to już zamach stanu.   :P   xD    Pozdrawiam zatem Szanowną mamusię małżonki.   :P      :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v