Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam 3080 i mogę szczerze polecić. Hydraulika trochę mało wydajna, ale do przeżycia. Szukaj 16x16 albo dynashift. Komfort pracy jakiś tam jest, wszystko intuicyjne. Z minusów waga ciągnika i hydraulika, oleju pilnować i będzie chodził ;)

3 godziny temu, hubertb napisał:

Nie lubię ciągników MF i nie będę tego krył. Z racji dobrej sprzedaży tej marki w Polsce, doradzam obejrzyj inne marki a tą zostaw na koniec tabeli. Mniej się trupów naoglądasz. 

W tej kasie lepszego nie kupisz. Za renatę z podobnych roczników trzeba położyć z 50 tyś, jd wygląda jak pół d*py zza krzaka, fendt cena kosmos, df dx części drogie, a na dodatek trzeba wszystko ze szrotów kupować, a więc co takiego mają inne marki?

Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, jacek3773 napisał:

Gdzie nie wiem .ci co kleją plandeki to mają . Cena zależy od gramatury . ilości oczek i innych bajerów

Lepiej plecak kupić i nosić ze sobą he he

Tylko nie za mały,coby jeszcze przetwornicę i akumulator z bizona zmieścić😐,i paczkę elektrod na zaś,a la Robin Hood😐

Edytowane przez kizak
Opublikowano
14 godzin temu, hubertb napisał:

Daniel celne porównanie, sam zainteresowany również szczegółowo wyjaśnił co i jak. Do renaty trzeba dołożyć ale ładny MF też sobie kosztuje. 

Kupiłem w zeszłym roku do poprawek takiego mfa, brat mechanikuje poprawił co trzeba wyszedł mnie ze 34 tyś z poprawkami + oleje i filtry. Przez ten czas zrobił z 500 h i nic się nie dzieje odpukać. Opony muszę lepsze zarzucić jeszcze. Jedna awaria/usterka to ehr. Styki wyczyszczone i dalej pracuje.

Opublikowano

Hydraulikę mógłby mieć mocniejszą, bo przy tym gabarycie to trochę nieporozumienie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v