Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie bez znaczenia czy 120 czy 160 jak ten sam silnik i gabaryty. Miast robić na 2000obr, na 1400 by pyrkał 😉

Opublikowano

Do ciężkiej serii Ursusa nie pałam wielką sympatią, ale jakby się trafiło coś w dobrym stanie nie mówię nie. Prędzej pewnie jakiś landini 80KM, MF 69x albo coś w tym stylu z silnikiem perkinsa, ewentualnie IHX 845XL

Opublikowano
30 minut temu, stempos1980 napisał:

I co dalej chcesz kupić czy w dobie kryzysu dajesz sobie na wstrzymanie?

Narazie się wytrzymałem ,lepiej nie ryzykować ,nie wiadomo też jak to długo potrwa i jaka będzie kondycja rolnictwa po tym wszystkim

Opublikowano
2 godziny temu, jahooo napisał:

Do ciężkiej serii Ursusa nie pałam wielką sympatią, ale jakby się trafiło coś w dobrym stanie nie mówię nie. Prędzej pewnie jakiś landini 80KM, MF 69x albo coś w tym stylu z silnikiem perkinsa, ewentualnie IHX 845XL

Mf690t koło Chełma jest na sprzedaż, na fb na jakiejś grupie wystawiony. Chciał coś chyba 40tys za niego

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Narazie się wytrzymałem ,lepiej nie ryzykować ,nie wiadomo też jak to długo potrwa i jaka będzie kondycja rolnictwa po tym wszystkim

nie wymiękaj :D teraz dobrze jezdzić oglądać bo nie ma gapiów i drogi puste :D

Opublikowano

A gdzie tam puste. autokarów tylko jest mniej. Ruch tak jak zwykle. Może o tyle mniejszy jak to w ferie czy wakacje bywa w naszych stronach @Uziu92 

Opublikowano

ta kabina to fabryczna od jakiegos ruska-chyba mtz 50.

ruch na kabiny jest spory-w sobote widzialem dwie nowe do 60 jakis handlarz internetowy wiozl .

a sklepy stacjonarne z czescia dzialaja normalnie czy sa jakies ograniczenia ?

Opublikowano (edytowane)

@Y635 skad jesteś? Kunowska z 60ki jest taka sama jak na ciapku?

U mnie działają, wpuszczaja pojedynczo i nie mozna isc na magazyn tylko chodzi facet i przynosi wszystko... trochę to sie dłuży. 

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano

Na DK76 jak zwykle tyr tyra wyprzedza, mknąc na rzepie pospiesznym z Łukowa na Zgorzelec. Osobówek też w cale mniej nie widac. Talerzowałem ugór tam przy drodze dzisiaj to obserwowałem bacznie. 

Opublikowano

na lokalnych dojazdowkach do krakowa pusto, w miescie pusto, mpk kursuje jak w soboty, busy zawieszaja kursy, zwykle w sobote to tlumy kwa,kos ciagna na miasto a w ta to pustki byly na drodze. na dk 44 to jak jutro pojade do pola to popatrze 

Opublikowano

Po zakupy dziś jeździłem rano też ludzi jak zwykle. Dewotów moze trochę mniej. 

@jacus jak mi przyszło przejeżdżać tirem Kraków to aż nerwy człowiekiem szargały. Ani obwodnica ani miastem.. A idź pan w... ładne miasto ale tak go znienawidzilem że szok. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v