Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Dlatego na nią uwagę zwróciłem boni skrzynki z owocami by załadował i zboże, ale raczej ładowność będzie niewielka.

Opublikowano (edytowane)

Jak ktoś  by chciał sprzedać, to nie żałował  by tych  paru złotych na ogłoszenie  w odpowiedniej rubryce.......Nie potrafią  zrozumieć  ze w ten sposób  ogłoszenie  to nie ogłoszenie. .... Mimo tego taki  system  jest coraz popularniejszy 

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

@Ursus932 chyba twoje strony, bierz bo ładny, i szybka skrzynia

https://www.olx.pl/oferta/ursus-914-szybka-skrzynia-CID757-IDE0Dd1.html

Polecam omijać szerokim łukiem

Byłem tam rok temu,na zdjęciach piękne i idealne.A na miejscu okazuje się ze z 50% opon zrobiło się 5mm,dziurawe,przerdzewiałe maski,  a wszelkie wycieki i ogniska korozji maskowane sa farbą (i to chyba nieraz bez czyszczenia)

Na olxie ogłasza się z kilku kont,ale zawsze pod tym samym numerem tel.

Opublikowano
11 godzin temu, bratrolnika napisał:

@Ursus932 chyba twoje strony, bierz bo ładny, i szybka skrzynia

https://www.olx.pl/oferta/ursus-914-szybka-skrzynia-CID757-IDE0Dd1.html

Znam tych handlarzy , znając temat pewnie wymalowany rupieć

8 godzin temu, FarMaster napisał:

Polecam omijać szerokim łukiem

Byłem tam rok temu,na zdjęciach piękne i idealne.A na miejscu okazuje się ze z 50% opon zrobiło się 5mm,dziurawe,przerdzewiałe maski,  a wszelkie wycieki i ogniska korozji maskowane sa farbą (i to chyba nieraz bez czyszczenia)

Na olxie ogłasza się z kilku kont,ale zawsze pod tym samym numerem tel.

Dokładnie 👍

Opublikowano

Ja też wykopałem na polu i na skraju pola zostawiłem. No i komuś się przydało. Pewno to producent obciążników zajumał😁

Opublikowano

Kurna . Czym to obrobić i dziury powiercić ? 🙆‍♂️

Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

@Agrest

Co za kraj 😔 nawet kamienie już potrafią zajumać 😯

Ale poważnie przez lata różne głazy zbierałem na skraju pola. Żona mały skalniak robiła i mówi jedź przywieź. Pojechałem i nawet sztuka nie została. była przewaga takich 1-10kg ale i kilka po kilkaset kilogramów. 

Opublikowano

kamień jak leży pojedyńczo na polu nie jest nic wart ale jak jest zebrany na kupkę jego wartość mocno idzie w górę chyba trzeba przejechać po pszenżycie i pozbierać troche dobre są na utwardzenie dojazdów bo wtedy już pohazdy tak nie lgną

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v