Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Nie potrzebuje kto!? 3mb 3 lub 4 szt pierścieni uszkodzone. 

IMG_20200307_090021.jpg

Znasz cenę?

Jak jestesmy przy walach. Tego typu wal widze czasem przy starych agregatach Bärtschi. Ma ktos z Was taki wal?

wal kolczatkowy.jpg

Edytowane przez Narko
Opublikowano
23 godziny temu, andrzej612b napisał:

Średnica może i dobra ale nie radzę kupować na tego typu obudowie do łożysk bo na sęku pęknie jak marchew . Najlepsza byała by obudowa na wzór takiej w rurze jak przy kosiarce osa albo solidna obudowa na łożysko , można znależć takie na olx np. razem z wałem od piły tarczowej za nie duże pieniądze .

A myślałem że na takiej podstawie będzie wytrzymalsze ... Bo jednak jest szerzej mocowanie niż w tych jednolitych 

Opublikowano
4 godziny temu, 6465 napisał:

To jest ten od mielenia nawozu?to lipa a cena z kosmosu. 

Mam dla siebie zaf -803  i nie ma tragedi lepszy niż lejek.A tego chyba będe malował zobaczymy czy trafi się klient

Opublikowano

Mają tam spory wybór ale ja nie mam przekonania.  Jak szukałem sobie mieli agrotrona k110 prosto z lawety nie dali mi odpalić. 

A koniecznie wciskali MF 4270 bo tańszy bo lepszy. 

Opublikowano

Fajny ale tur lipny, widły na samym dole powinny być jak dla mnie przed samymi kołami a nie tak daleko wysunięte. Wiadomo, że zyskuje na zasięgu ale tak wysunięty stanowi większe obciążeni dla przedniej osi

Opublikowano
19 minut temu, KlimekPL napisał:

Fajny ale tur lipny, widły na samym dole powinny być jak dla mnie przed samymi kołami a nie tak daleko wysunięte. Wiadomo, że zyskuje na zasięgu ale tak wysunięty stanowi większe obciążeni dla przedniej osi

zależy do jakiej roboty, jak u mnie w robocie w ciapku lemiesz do podgarniania jest zamontowany od końca tura do przodu i  nie skrócony to dziadem nie ukręcisz ale w drugim do wypychania to normalna łyżka na linke to bez problemu kręcisz, zależy do czego potrzebne, fajne się zdarzają te tury regulowane ale 1 są cięższe w budowie, 2 sworznie mogą nabierać luzów, 3 musi być większy i bardziej widok zasłania, ale pod względem użyteczności bardzo fajne, w sumie jestem ciekaw jak by wyszło zrobić nie taką regulację na a'la teleskopie tylko dokręcana przedłużka do ramienia między montażem na ramie a załamaniem lub po drugiej stronie 

Opublikowano

Przecież to nie fetor

1 godzinę temu, KlimekPL napisał:

M taki sam ładowacz i jestem z niego bardzo zadowolony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v