Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie do mycia kostki sprawdził się jakiś preparat dedra z mrówki, myślałem że za gówno nie pieniadze bedzie dziadostwo ale sprawdzil sie,  elewacje też nim psikalem,  nanoszone opryskiwaczem plecakowym, potem myjka.

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Plan jest nanieść najpierw opryskiwaczem. 

Zastosował bym się do instrukcji letniej czyli 1:5, potem myjka po paru minutach. 

To jest agresywne dla oringów, uszczelek? 

to co Ty masz na elewacji oringiB|

Opublikowano

A gdzie czytanie ze zrozumieniem - opryskiwacze nanoszenie - tam są gumowe elementy. 

Do marketowych produktów na glona jakoś nie mam przekonania, choć nie stosowałem.

Natomiast zaskoczenie - naniesiony na niewielką powierzchnię domestos - efekt super. Gdyby tak po całości zadziałał można by jeszcze odłożyć malowanie w czasie.

Opublikowano

Chyba najtaniej. 1l to około 7zł. Myślę że 20l wystarczyło by lekko na te 350m². Tylko kwestia biodegradowalnosci, agresywności dla parapetów okleiny okien, uszczelek okien...

Przed chwilą, lukasx21 napisał:

Sama myjka z dyszą wirową da radę, po co chemie dawać?

Nawet gram nie zejdzie, szkoda wody i prądu, latem próbowałem.

Opublikowano
12 minut temu, Agrest napisał:

Chyba najtaniej. 1l to około 7zł. Myślę że 20l wystarczyło by lekko na te 350m². Tylko kwestia biodegradowalnosci, agresywności dla parapetów okleiny okien, uszczelek okien...

Nawet gram nie zejdzie, szkoda wody i prądu, latem próbowałem.

Sławku jaką ty masz myjkę że tak się zapytam?

Opublikowano
22 minuty temu, Agrest napisał:

A gdzie czytanie ze zrozumieniem - opryskiwacze nanoszenie - tam są gumowe elementy. 

Do marketowych produktów na glona jakoś nie mam przekonania, choć nie stosowałem.

Natomiast zaskoczenie - naniesiony na niewielką powierzchnię domestos - efekt super. Gdyby tak po całości zadziałał można by jeszcze odłożyć malowanie w czasie.

No słuchaj różne są fanaberie 😊, U mnie w okolicy ma gość elewacje z talerzy znaczy stłuczki , to pomyślałem że może z oringów taka oryginalna 😎

Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Sławku jaką ty masz myjkę że tak się zapytam?

Maluch -  Karcher chyba k5.

Opublikowano
10 minut temu, Agrest napisał:

Maluch -  Karcher chyba k5.

Pożycz od kogoś jakąś konkretną myjke. Ja kiedyś też na znajomego jak na idiote się patrzyłem jak mówił że sobie kostkę przed domem myje. Do czasu aż mi myjki nie pożyczył, bo miałem płot przed domem myć, i spróbowałem tej myjki na kostce, kostka wyszorowana jak nowa, żonie tak się spodobało że płot betonowy to z 50m umyla

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, bratrolnika napisał:

W pracy jest taki mały karcher tyle ze 150 ciśnienie czy jakies tam bez,plynu i odziwo kostka jak nowa (mech nie straszny ) 

Edytowane przez mf362
"
Opublikowano

Składak . Z Zetorem to raczej nie ma nic wspólnego . Może jakie dokumenty jedynie .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v