Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Panowie mowa jest o vektrze c która wpieprza ruda szmata bez względu na wiek i przebieg. Tu nie ma co łazić z miernikiem lakieru tylko trzymać się od strupa z daleka. 

Edytowane przez hubertb
Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Podejrzewam że u mnie było by to samo,  śmiech i kabaret. 

u mnie to samo 😏

Opublikowano
5 minut temu, soltys48 napisał:

Przestali sie śmiac jak pojechałem łaki kosić a obok kosiła 360 i mf 255.....

Na baku 60l koszę ok 15ha torfowych łąk w max 10h

Ja myślałem c360 opchnąć i kupić coś do twojej siewki i opryskiwacza.  Ale myślałem coś 255 albo 5211

Opublikowano

To odkręć tylny wózek i sprawdź zgrzewy. Konserwacją zakrywasz problemy które są i postępują, trochę o tak jak by pudrem leczyć raka skóry. Tam drogi panie nie tylko z korozją ale z np. nawiewami cuda się dzieją. 

Opublikowano
hubertb napisał:

Panowie mowa jest o vektrze c która wpieprza ruda szmata bez względu na wiek i przebieg. Tu nie ma co łazić z miernikiem lakieru tylko trzymać się od strupa z daleka. 

mam vektre 16 latke bez rudej

Opublikowano

Ruda nie atakuje auta z zewnątrz tylko tam gdzie nie widzisz a są to elementy konstrukcyjne podłużnicy tylnej oraz kielichy. To wynika z błędu w konstrukcji są tam jakby "łapacze" błota problem jest najsilniejszy w wersji kombi. 

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

mam vektre 16 latke bez rudej

Moja w rodzinie jest od nowości,  u mnie od 10lat amortyzatory od nowości.  160000km przebiegu jest to benzyna olej od wymiany do wymiany bez dolewki.  Do Diesla nie wrócę.  Za tydzień montuje LPG.  I ma u mnie dożywocie. 

Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, Uziu92 napisał:

no ja rozumiem sprawdzać furę za 100 tyś  z czujnikiem czy na SKP jechać za te 100 zł na kontrol, zobaczyć co od spodu, zobaczyć co w zawieszeniu, hamulcach itp, czy coś nie kombinowane, nie spawane z 3 innych, ale auto za niecałe 3 tyś ? oblatywać z czujnikiem i doszukiwać się teori spiskowej w 18 letniej lampie ze jak zaparowana to bity był albo z przystanku odwijany ? :D nawet jak i bity to zrobiony i jak jedzie i nie sciąga przy hamowaniu i przyspieszaniu, nic nie bije, nie tłucze to czego tu szukać dziury w całym :D

Raz sąsiad sprzedał malucha za 500zł i po miesiącu przyszedł kupujący żeby mu dołożył się do naprawy bo złego mu sprzedał.

Na złom by oddał ale skoda mu było,wolał sprzedać za te samą kasę bo jeszcze ładny był.

Edytowane przez Strongman
  • Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, soltys48 napisał:

NIe mówie od razu takiego ale jakiegoś ładnego z ze szczelną kabinką

Jeszcze był by fajny jak by był powietrzem chłodzony deutz chyba miał takie silniki. 

Opublikowano
16 minut temu, soltys48 napisał:

z deutza warto spojrzeć na 5006/5206-to tak na zastępstwo 360

dokładnie, sam bym takiego łyknął

11 minut temu, 6465 napisał:

https://m.olx.pl/oferta/deutz-5206-CID757-IDAy5p1.html#position=1&page=1

Takie coś?  Jak bym kupił to narobię radości we wsi. 

fajny, ja  bym tylko kabinę urwał bo taka średnia mi się wydaje ale ciągniki bardzo dobre i gniotą c360 na łeb na szyję mimo mniejszej ilości biegów, ale przyznać się , to używał biegu niższego niż 3 polowa?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v