Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

kojarzy się z Policją

mam Bravo II, w mazowieckim wiele tych Bravo jeździło jako nieoznakowane, w sumie to u nas do tej pory jeżdżą

najczęściej jak za kimś jadę to z reguły ten ktoś przede mną zaczyna od razu nadgorliwie przestrzegać przepisów

Opublikowano
10 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Większego cebulaka i buraka jak Ty to na tym forum nie znajdzie. W tyłku mam te gwarancje najważniejszy jest stan mechaniczny. Zresztą chłopak chce taki to co mi do tego ja mu tylko chcę pomóc skoro prosił.

Nie wszyscy maja miliony na koncie dlatego każdy kupuję coś innego co mu pasuje i na  co go stać  uszanuj to w końcu bo zachowujesz się jak smarkacz z podstawówki.

No wiem ze najlepiej znaleźć wokół komina ale właśnie u nas nic ciekawego nie ma A już trochę objechaliśmy kilometrów.

jakbys byl troche madrzejszy to bys zrozumial co napisalem.swiata nie zmienisz i auta kilkunastoletnie to szukac niewiadomo niema czego.odpala i jezdzi to dobrze.gdybys to zrozumial to bys takich glupot  nie pisal a to ze kazdy czaruje w ogloszeniach i pisze ze stare trupy sa jak  nowe to madrzy to wiedza dlaczego tak jest .tyle w temacie

Opublikowano
1 minutę temu, szmergiel napisał:

kazdy czaruje w ogloszeniach i pisze ze stare trupy sa jak  nowe

Znam takiego :D

Opublikowano
szmergiel napisał:

odpala i jezdzi to dobrze

to było główne kryterium przy kupnie fiesty 😀 kupiony trochę tak na odwalonego, a ten od 26.07.2019 zrobił już ponad 11500km i jedyne co w niego wlozylem to koszt oleju, filtra. oczywiście paliwo też kosztuje, ale 4-4,5L przy jeździe 110-120km/h rekompensuje wszelkie niedogodności typu kiepskie wyciszenie...

Opublikowano
30 minut temu, Uziu92 napisał:

obie dobre czy Viktor czy erling , kolor wedle uznania

A myślisz że  korekm można tym smarować ? Bo tylko piszą że zastępuje uszczelki

Opublikowano

To co byś chciał już pół auta wymienić po 3/4 roku.

Ja się właśnie na serwis olejowo filtrowy umówiłem. I 800 pójdzie...

Opublikowano
12 minut temu, szmergiel napisał:

jakbys byl troche madrzejszy to bys zrozumial co napisalem.swiata nie zmienisz i auta kilkunastoletnie to szukac niewiadomo niema czego.odpala i jezdzi to dobrze.gdybys to zrozumial to bys takich glupot  nie pisal a to ze kazdy czaruje w ogloszeniach i pisze ze stare trupy sa jak  nowe to madrzy to wiedza dlaczego tak jest .tyle w temacie

To samo z ciągnikami sprowadzonymi:ph34r:

Opublikowano
25 minut temu, slawek74 napisał:

Panie a ile transport do mnie?

Po pierwsze co?

Po drugie jakbym w końcu pojechał po to co mam jechać to paliwo+autostrada+viaTOLL czyli koszta

20 minut temu, bratrolnika napisał:

mam Bravo II, w mazowieckim wiele tych Bravo jeździło jako nieoznakowane, w sumie to u nas do tej pory jeżdżą

najczęściej jak za kimś jadę to z reguły ten ktoś przede mną zaczyna od razu nadgorliwie przestrzegać przepisów

W kuj pom jeździ tego full

Opublikowano
9 minut temu, Bananek napisał:

to było główne kryterium przy kupnie fiesty 😀 kupiony trochę tak na odwalonego, a ten od 26.07.2019 zrobił już ponad 11500km i jedyne co w niego wlozylem to koszt oleju, filtra. oczywiście paliwo też kosztuje, ale 4-4,5L przy jeździe 110-120km/h rekompensuje wszelkie niedogodności typu kiepskie wyciszenie...

Ja tak samo - oleje , filtry, silnik wycieraczki - 1000zł. Pali 5,1l/100km, na hałas nie narzekam, C5 X7

Opublikowano

a właśnie że im więcej masz pieniędzy do wydania na auto to tym ciężej coś znaleźć

jak masz 10tys.zł to wiesz że będzie miał kręcony przebieg, że pewnie był walony, z wymagań to masz tyle żeby jeździł i nie straszył wyglądem

ale jak masz do wydania więcej to się dopiero zaczyna-bo jak chcesz położyć np,. 40tys.zł to chciałoby się nie bite, wyposażone, i kolor żeby pasował... i wtedy zaczyna się jazda...

Opublikowano

@bratrolnika no jak z grupy ryzka czyli niemcy, popularne francuzy, ford i nie wiem co jeszcze to to tak ale w markach mniej popularnych za 10tyś kupujesz auto w bardzo dobrym stanie, np ja kupiłem forestera za tyle, kolega za V70 1 gen dał 7 tyś ( przebieg pół bańki) ale już dobił mu do 600 tyś) i fajnie chodzi w 2.5 tdi . wszystko zależy od typu, podejścia i cierpliwości, bo passata kupić w dobrych pieniądzach bez przygód i z orginalnym przebiegiem to ciężko ale takie volvo suzuki czy subaru( mówię o wersjach cywilnych bez turbo) to już ładną sztukę bez problemu tylko to wiadomo że będzie z rocznika ok 00 

Opublikowano
21 minut temu, szmergiel napisał:

Nawet w merytoryczny sposób nie potrafisz wytłumaczyć więc jak mam zrozumieć, toż ja prosty chop z Podkarpacia. Jak kupujesz kilkunastoletnie fetory to też na nic nie patrzysz zero wymagań tylko ma odpalić i bierzesz ??

Jesteś po prostu zadufanym w sobie hipokrytą który śmieje się z ludzi którzy mają mniej od Ciebie. W sumie nie dziwi mnie to bo większość handlarzy w PL wyżej sra niż, d*pę ma.

Opublikowano
bratrolnika napisał:

jak masz 10tys.zł to wiesz że będzie miał kręcony przebieg, że pewnie był walony, z wymagań to masz tyle żeby jeździł i nie straszył wyglądem

na fieste miałem przeznaczone 4000zł, po kupnie zostało mi 500zł na paliwo i przerejestrowanie.

czego było wymagać za 3500zł...

Opublikowano

idź to komisu i pogadaj na luzie to się dowiesz,do 20tys największe kutwy mają wymagania z kosmosu.i dlatego glownie w takich autach są czary i głupia gadka o gwarancji. na komisjach w których masz auta góra 5lat i ceny od 50-60 inna gadka bo i klient inny. to samo w maszynach.ktos pisał o ladowaekach teleskopochych co handluje że jak po 50 to klient do d*py i zarobić ciężko a za ponad 100 inna rozmowa .w autach to im tańsze to gorsze cyrki przychodzą. sprzedawalem na jesieni za 5tys auto 14lat  to wiem .debil jeden z czujnikiem przyjechał. 5 letnia bmke też sprzedawwiem to oczywiście wymagania ludzie mieli ale inna gadka i o gwarancji ani słowa bo to przecież 5 lat.taki świat po prostu. 

Opublikowano

W każdym przedziale cenowym są idioci i "normalni" ludzie

Opublikowano

Mi najlepiej auto sprawdził rzeczoznawca z Proama jak oględziny stłuczonego ekranu nawigacji robił. Przebadał każdy element karoserii😂

Opublikowano
soltys48 napisał:

25 minut temu, slawek74 napisał:

Panie a ile transport do mnie?

Po pierwsze co?

Po drugie jakbym w końcu pojechał po to co mam jechać to paliwo+autostrada+viaTOLL czyli koszta

20 minut temu, bratrolnika napisał:

W kuj pom jeździ tego full

ten przyczepo silos

ile te koszty łącznie?

Opublikowano
Ursus932 napisał:

30 minut temu, Uziu92 napisał:

obie dobre czy Viktor czy erling , kolor wedle uznania

A myślisz że  korekm można tym smarować ? Bo tylko piszą że zastępuje uszczelki

korkowych uszczelek się nie smaruje bo wypływają od silikonu .

Opublikowano
1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

korkowych uszczelek się nie smaruje bo wypływają od silikonu .

Panie Uziu ja doskonale o tym wiem ,Ale robiłem już i mam na to swój patent 😏

Opublikowano

Może tutaj znajdę odpowiedz na tą zagadkę. W liczniku mam 3 piny, a z kostki wyprowadzone są 4kabelki i 4 wsuwki. Po co ta jedna skoro.i tak z niczym się nie łączy? Prądniczka na dwa piny a obok wisi jeden przewód luzem. U ojca w zetorze takim samym liczniku też są 3 piny ale z kostki są też 3 wsuwki. Licznik u mnie nie działa i po podłączeniu u ojca też nie działał

IMG_20200223_063128.jpg

IMG_20200224_092015.jpg

Opublikowano

a tak dokladnie jaki to ciagnik ?? domniemywam ze zetor.. jesli typu 72 to problemem moze byc ten dyndajacy kabelek przy pradniczce- czasami to nie jest masa, bo 2 skrajne ida do kabiny.

w temacie elektryka zetora temat byl wakowany wiele razy.......

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v