Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Za mały.

Ogólnie czas na szukanie dobiegł końca. Ten case jest rzut beretem ode mnie to obejrzę. 

Będę przeglądał ogłoszenia może kiedy coś blisko się trafi.

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Podobno poki dobra to dobra, ale jak strzeli to potem co rok dwa wymiana

900 dobra cena, można brać

Zgadzam się z tą wypowiedzią w stu procentach , teraz takie gówno a nie gumy i to tyczy się wszelakich tego typu wyrobów' do każdej naszej maszyny 😕

@bratrolnika no widzę Ale do soboty jak szwagier będzie miał wolne żeby jechać go obejrzeć to pewnie już nie będzie 😕

Opublikowano
26 minut temu, Ursus932 napisał:

Zgadzam się z tą wypowiedzią w stu procentach , teraz takie gówno a nie gumy i to tyczy się wszelakich tego typu wyrobów' do każdej naszej maszyny 😕

@bratrolnika no widzę Ale do soboty jak szwagier będzie miał wolne żeby jechać go obejrzeć to pewnie już nie będzie 😕

jakby był dobry to dawno by go nie było :D

Opublikowano

A jakieś opinie? Ekonomii  przy tej pojemności chyba nie ma co oczekiwać zwłaszcza w transporcie?

Jak ta skrzynia ABC się sprawuje, ma kto to naprawiać i czy bardziej problematyczna od innych marek?

Opublikowano

@Agrest MXMy to seria bliźniacza do New Holland TM. Różnic między nimi praktycznie nie ma. Sercem jest stary, poczciwy silnik Forda, który (w dobrym stanie) ładnie warczy, trudno go zdusić i czasami lubi popić. Skrzynia wygodna ale dużo kabelków i czujników przy niej jest i zdarzy się czasami, że biegów zbraknie :D po myciu też może to wystąpić, więc trzeba ostrożnie obchodzić się z myjką. Hydraulika jest mocna, ale trzeba sprawdzić czy pompa bardzo nie wyje i czy ciśnienie dobre daje, bo regeneracja trochę kosztuje już nie mówiąc o nowej :D ogólnie większość dobrze ocenia MXM i TM oprócz 175 i 190 

Opublikowano

Dzięki, o tych większych to wiem, jest nawet niedaleko taki tm 175 za 65000

Opublikowano
12 minut temu, Uziu92 napisał:

@Agrest Ty szukasz 6 tki czy 4ki ?

Budżet masz jakiś konkretny ?

6

Budżet? - pierwszy warunek to ciągnik 100% sprawny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v