Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Nie dalej jak dziś przed południem byłem kupić, pytaj co chcesz usłyszeć

20201229_163027.jpg

Będę wdzieczny za jakieś zdjęcia po wymianie kół i za zdjęcia przyczepy po lifcie ,

Edytowane przez andrzej612b
Opublikowano
1 godzinę temu, jedrus2020 napisał:

Jak do jednosiowki to można felgivz mercedesa zaadaptować i nawet ich nie przerabiać i opony 265 na 17.5. Mają prawie 80 cm wysokości. Moim zdaniem najtańsza opcja.

Do prasy chce cos szerszego i budżetowego :)

Opublikowano
32 minuty temu, Ursus932 napisał:

To jest chyba Ruska przyczepa, ale zaraz zaraz naklejki fmr i rama jak od rozrzutnika 🤔

Szanowny Panie Marcinie,  ruskie były z tego typu zaczepem ale na jeden siłownik.

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał:

Zapycha, zatrzymuje się cały czas, nie zbiera kamieni. Gówno warte niesamowite pieniądze i gówno warte.

2 godziny temu, Marecki2922 napisał:

Te Konskilde to porażka , kiedyś brałem na usługę widziałem jak to działa , na jednym hektarze to kilka kilkanaście razy zapchana a maszyna nowa 

gdzie dokładnie się to zapychają ? może za szybko robią operatorzy jak dużo kamieni? 

Zapycha, zatrzymuje się cały czas, nie zbiera kamieni. Gówno warte niesamowite pieniądze i gówno warte.

Te Konskilde to porażka , kiedyś brałem na usługę widziałem jak to działa , na jednym hektarze to kilka kilkanaście razy zapchana a maszyna nowa 

gdzie dokładnie się to zapychają ? może za szybko robią operatorzy jak dużo kamieni? 

Opublikowano

Opublikowano
3 godziny temu, szmergiel napisał:

odstrasza to 8-9tys mtg w kombajnie a nie 3800 na silniku. w hiszpani raz widzialem mediona 340 z co mial 9800h na silniku

Sprowadziasz takie johny?

2054 albo 2056

Jak to cenowo u ciebie stoi?

Opublikowano
3 godziny temu, griga napisał:

MDS 921 wagę? Nie ma takiej wersji, zresztą do dziś nie mają wagi.

Co do remontu to dobre piaskowanie i malowanie to lekko ponad tysiak. Do tego pewnie w siłownikach uszczelniacze , naklejki  i będzie z 1500zł

Dla siebie bym kupił na handel ciężki temat

Ma dołożoną chyba na zachodzie tą wagę

Opublikowano
2 godziny temu, kontenovy napisał:

Tam jest takie sito i właśnie ono się zapycha , zawsze znajdzie się kamień takiej średnicy że zablokuje i jeszcze dobrze jak zęba podajnika nie złamie bo w uj kosztuje taki ząb 

2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Może do końca roku zrobię resztę

Jak chcesz to możesz , dziś 29 grudnia a to jeszcze połowa przyczepy 😁😁😁😜😜😜

Opublikowano
26 minut temu, NieMadry napisał:

Wybacz, ale pewnych rzeczy nie załatwia się na forum:)

Nawet podpasowało do nicku 😎 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v