Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, daron64 napisał:

Co do udźwigu, to największe, co będzie podnosić ten ciągnik, to opryskiwacz 1000L, pług zagonowy 4skiby na resorze i od przyszłego roku (mam nadzieję) lżejszy agregat uprawowo siewny, bierny, z lekkim siewnikiem (2.5m). Seryjnie mam 1silownik wspomagajacy

Masz w sensie założone, czy na sprzedaż?

Na sprzedaż  są z hakami i bez jakie chcesz. 

Edytowane przez jacek3773
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, daron64 napisał:

Niby handlarz, a nie potrafi wklepac sobie na olx żeby zobaczyć po ile chodzą odmalowane i sobie odpowiedzieć samemu? 

Jaki ze mnie handlarz jak ja sprzedam może 15 maszyn w roku

Edytowane przez Pomorzanin1222
Opublikowano (edytowane)
23 godziny temu, damianbor napisał:

Lenart ale on z żółkiewki, albo kołdacha on jest z żółkwi. Ale te ceny to już raczej nie aktualne.

Ja o Kołdasze(chyba tak to sie odmienia?) mówie. Wiem, że zawsze miał konkurencyjne ceny

Edytowane przez rafal4610
Opublikowano
17 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Cena wyjebana w kosmos. Można kupić markową Kongskilde i jeszcze worek pieniędzy zostanie. Są jeszcze firmy Elho ale nie polecam.

Albo używka https://www.olx.pl/oferta/maszyna-do-zbierania-kamieni-kongskilde-stonebear-CID757-IDFRbay.html

Robił ktoś, coś , takim czymś? Daje to radę czy są jakieś lepsze opcje? Bo chyba będę musiał groszek posiać na polach gdzie powyłaziło trochę kamieni a szkoda mi kombajnów.

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

Niby handlarz, a nie potrafi wklepac sobie na olx żeby zobaczyć po ile chodzą odmalowane i sobie odpowiedzieć samemu? 

Łatwiej sobie przekalkulować zarobek na czymś za 100 tyś a inaczej za 3 czy 4 tysiące. Marża tu 10% i tu 10% ale różnica kolosalna. Takie tanie to o szybki strzał sprzedać kupić sprzedac aby dniowki choć 300-400 zł było. 

• AgroTeam
Opublikowano

https://www.facebook.com/marketplace/item/809662566278468/?ref=facebook_story_share może ktoś szuka taniego

Pomorzanin1222 napisał:

Warto kupić rozsiewacz raucha mds 921 z nadstawka do 1.5 t do malowania talerze i przekładnia w stanie idealnym za 2.6 tyś zł

Zależy jakiego malowania. Pochlapania czy gruby remont.

Opublikowano
6 godzin temu, 6465 napisał:

Sołtys kierowcę dziś masz że na af mazgrasz? 

Mała zmiana planów

Kierowca będzie dopiero dziś w nocy dostępny.

Dzisiaj ogarniam z pomocnikiem bydło z okolicy

• Thanks 1
Opublikowano
49 minut temu, jedrus2020 napisał:

zawsze można jechać na dwa zestawy. jeden ciagnik z kopaczka A za nim drugi z łycha

Do kopaczki z tyłu dorobić taśmę żeby sypało na bok i obok kopaczki można jechać z przyczepą i taśma będzie sypać na przyczepę 

Opublikowano
11 minut temu, szymon09875 napisał:

Pęknięta nakrętka, i wyrwany gwint. Chłop twierdzi ze woda naleciala i rozsadzilo na mrozie.

Nakrętke sam kupowałem w tym roku nową do 500  , ale jak gwint w rurze wyrwany to rzeczywiście tylko drugi 

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał:

Cena wyjebana w kosmos. Można kupić markową Kongskilde i jeszcze worek pieniędzy zostanie. Są jeszcze firmy Elho ale nie polecam.

Albo używka https://www.olx.pl/oferta/maszyna-do-zbierania-kamieni-kongskilde-stonebear-CID757-IDFRbay.html

Te Konskilde to porażka , kiedyś brałem na usługę widziałem jak to działa , na jednym hektarze to kilka kilkanaście razy zapchana a maszyna nowa 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Tak trochę inaczej 

Kupował ktoś felgi od tira , przystosowane do przyczepy d 46 , 47 na opony 7,5 x 19  , co o tym myślicie , może ktoś ma i jak to się ma do opon 8,25 x20 czy balonówek typu 15,3

Edytowane przez andrzej612b
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v