Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A u mnie same wszędzie oprawy na e27 i taką żarówkę jakoś mocniejszą można by było przenosić jak gdzieś by potrze było wiencej światła lub jak by się okazała dobra to bym podkupił wszędzie do garażów.

U mnie jeszcze wszędzie tradycyjne wiszą

Edytowane przez Strongman
Opublikowano (edytowane)

Kupujcie ciągniki aby tylko tego nie kupić pronar zefir 85 dla podgonu o takie coś chodzi.

Kumpel kiedyś na prow kupił nówkę sztukę i co dzień awaria,minął okres i sprzedał a w miedzy czasie musiał kupić drugi bo takim robić się nie dało cały czas się psuł.

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-zefir-85-pronar-z-ladowaczem-CID757-IDHPp5d.html#8966e7edff

Opublikowano
2 godziny temu, Strongman napisał:

Chodzi mi o jakieś żarówki bo wszędzie mam e27 i wystarczy tylko wkręcić a tak trzeba wszystko przerabiać.

No ale za tą cenę to takiej żarówki się nie kupi /stosunek cena a moc światła.

Wrócę to zrobię Ci zdjęcie jak świeci taka ledowa a zaraz w sklepie nazwę zerkne

Opublikowano
4 godziny temu, Agrest napisał:

On nie wybrzydza tylko uważnie analizuje, nie podpala się jak nastolatek. Będzie długo dochodził do celu ale jak już dojdzie to satysfakcja murowana. 

Kurna w końcu sam nie wiem czy ja o ciągniku pisał😁

Niemniej jak trafi z ursusem jak ja z landini to szybko zacznie czego innego szukać.

Tylko co tu wybrać wtedy 🤔 chyba nowego ciucholanda 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Uziu92 napisał:

dla niektórych za dużo wajchow 😁

W naszych też wajchów dużo 👍

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, SamaPrawda napisał:

Opłaca się lepić oryginalną chłodnice do 60? Gdzieś cieknie ale nie widać gdzie. Może lepiej kupić nową? jak tak to jaką?

Ja mam kale bo te RM kiepskie,trzeba zwracać uwagę czy tyle samo kanalików i czy nie mniejsze bo na chłodnice strasznie odchudzają i przez nie uwagę można kupić gówno niby taka sama a kanalików będzie o połowę mniej i w środku będzie połowę cieńsza.

Opublikowano

@jahooo koło Żółkiewki gość ma dużą lawete i ludzie chwalą, że dobre ceny ma. Kiedyś mi woził Forda ok 30km, to zapłaciłem chyba 80zł, z tym że mogła być "zniżka" bo to ojca kumpel i w 2013. Gdybyś był zainteresowany, to moge poszukać numeru, bo powinienem mieć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v