Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, soltys48 napisał:

toż u mnie dwie czekają

A no wiem

Choć jest plan żeby je do d44 zamontować, jak już kiedyś do mnie dotrą

17 minut temu, szymon09875 napisał:

Nabieramy wiecej to przyjedzie sam :D puści całą serie przyczep jednakowych :D

Taki kawał w świat jechać??? To wyprawa życia może być🤣

Edytowane przez bratrolnika
  • Haha 1
Opublikowano

Tak w ogóle to w zeszłym tygodniu tą twoją dopiero z przyczepki zdjałem, po tym jak u Tomka ją wrzucilismy następnego dnia jak ją przywiózł z wielkopolski

W tamte strony to może kiedyś na wakacje, ciekawe co tam u was ciekawego jest

Opublikowano

yyyyyy.....ja jestem ciekawy🤪

6 minut temu, bratrolnika napisał:

A no wiem

Choć jest plan żeby je do d44 zamontować, jak już kiedyś do mnie dotrą

Taki kawał w świat jechać??? To wyprawa życia może być🤣

dotrą jak tylko drajwer zacznie kursować

• Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, soltys48 napisał:

wiem o tym a Twoje słowa nabierają jeszcze wiekszej wartości w odniesieniu do tego sprzedającego, ciągnik stoi ok 7km w lini prostej od mojego gospodarstwa

No od niego to tylko na Domańskiego do Krajenki :D

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

niech sam zapier... a nie szuka jelenia 😁

robiłem u takiego agenta, tylko z tą różnicą że sprzęt miał porządny, ale mu powiedziałem coś o traktowaniu pracownika i że z takim traktowaniem chce 25 zł na godzinę, ( z tego co wiem byłem najlepszy ) i jeszcze nie zadzwonił, ale na koniec sezonu to po co, zobaczymy co zrobi w przyszłym 

28 minut temu, daron64 napisał:

Kolejny raz powtórzę to, co mówił znajomy, którego rodzina na zul.

"Darek, nigdy ale to nigdy nie kupuj ciągnika, który robił w lesie". Koniec cytatu.

z tego tekstu mogą byś śmiechy chihy ale z kolegą oglądaliśmy lambo z lasu te roz.... jak 150 a gościu mówi zebyśmy się śpieszyli z decyzją bo kolejny jedzie, wstrzymaliśmy się, tamten był bardziej zawzięty, my pod sklepem po piwko wchodzimy i nas gościu mija tym lambo ( podczas jazdy testowej) po 50 metrach na jakiejś dziurze jak jebło to się tylko olej rozlał po jezdni bo pęknięta skrzynia powiedziała że dłużej nie będzie trzymać 

Opublikowano

@slawek74  jeszcze armatę do tego i można postrzelać, ruskie mieli kiedyś taką na kule ok 90 cm średnicy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v