Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Uziu92 napisał:

młodszego claasa taniej kupiłem, który bije tego Zetora we wszystkim .

Teraz byś go w tych pieniądzach nie kupił, a po za tym to chyba coś o 100tys pisałeś po podliczeniu remontu???

Opublikowano
16 minut temu, Agrest napisał:

To miał prawo zjechać opony.

Ale w samym polu to nie zjechał by przy tym przebiegu? 

Opublikowano
Agrest napisał:

3 minuty temu, Uziu92 napisał:

młodszego claasa taniej kupiłem, który bije tego Zetora we wszystkim .

Teraz byś go w tych pieniądzach nie kupił, a po za tym to chyba coś o 100tys pisałeś po podliczeniu remontu???

pisałem o 100 tys że tyle z turami chodzą +/- , mnie wyszedł na gotowo taniej jak ten Zetor bez tura. Żeby nie było to pracowałem forterra z 2007 roku przez kilka dni i mam porównanie

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Ale w samym polu to nie zjechał by przy tym przebiegu? 

Mam u2812 z 93r od nowości na wąskich gumach 12,4 na 28 cala.

Ma jakieś 5700h najdalsze pole to 8km asfaltu reszta polne drogi. Przez pół roku raz w tygodniu ojciec na targi jeździł, w sumie 15km asfaltem. Na tą chwilę mają z 1cm klocka czyli golizna popękane i kwalifikują się do wymiany. 

Więc  porównując że to też Dębica, ten sam przebieg i podobne lata produkcji to wszystko może się zgadzać.

Opublikowano
2 godziny temu, szymon09875 napisał:

I Ty wiesz to z jego filmów? W ani jedno słowo nie wierze które mówią.

z reklam dużo nie wyniesiesz, ale Marcin o tyle jest uczciwy że mówi że to bierze z tego to z tego itp, a nie jedzie że np agro-bis ma najlepsze i tylko z tamtąd zamawia, generalnie to z nim pisałem coś nie coś na fb i gościu sensowny się wydaje, nie jest jakoś "zboczony" bod jakimiś względami 

Opublikowano
10 minut temu, Agrest napisał:

Mam u2812 z 93r od nowości na wąskich gumach 12,4 na 28 cala.

Ma jakieś 5700h najdalsze pole to 8km asfaltu reszta polne drogi. Przez pół roku raz w tygodniu ojciec na targi jeździł, w sumie 15km asfaltem. Na tą chwilę mają z 1cm klocka czyli golizna popękane i kwalifikują się do wymiany. 

Więc  porównując że to też Dębica, ten sam przebieg i podobne lata produkcji to wszystko może się zgadzać.

Dzięki, to jeśli nie poszedł chyba jeszcze raz pojadę 

Opublikowano
23 minuty temu, radekz200 napisał:

Pafnucy dla Ciebie to taki https://www.olx.pl/oferta/same-roller-lampo-CID757-IDHzUym.html nawet ladowacz sobie przyłożysz z zetora na niego będzie pasował 

tanie to one nie są, twardo cenę trzymają, nie bez powodu

4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Taki to się braciakowi marzy, niestety cenę trzymają nie gorzej niż zetory

nie tylko jemu, sam bym wymienił za c360 

• Like 1
Opublikowano

Cale szczęście że chociaż w krolach żyta z nich debili zrobili👌😁

4 minuty temu, slawek74 napisał:

ja już dawno od subskrybowałem nie będę dorabiał takich 😜

Prawidłowo 😁👌

Opublikowano
17 minut temu, Agrest napisał:

Jednak przebieg 5400h

20201224_140554.jpg

Też radialki? 

Opublikowano

Tak. Tylko bardzo szczypią dętki. Taka ich wada.  Jak wyjmiesz dętkę to jakby ktoś równo nożykiem nacinał. 

Opublikowano (edytowane)

@szymon09875 albo pogoni że mu zakłócam spokój 😊

11 minut temu, Agrest napisał:

Tak. Tylko bardzo szczypią dętki. Taka ich wada.  Jak wyjmiesz dętkę to jakby ktoś równo nożykiem nacinał. 

Ale to Dębica? Bo tak pisałeś 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
9 minut temu, Ursus932 napisał:

Ale to Dębica? Bo tak pisałeś 

Sorki radialne 12,4 x 32 Stomil Olsztyn 

Opublikowano

Zawsze możesz zadzwonić i zapytać czy wypada. Oczywiście pod warunkiem ze pojedziesz tam z poważną ofertą, a nie żeby chłopu w Boże Narodzenie jeździć pół dnia traktorem pod oknami.

Ja swojego golfa kupiłem w niedzielę, pod kościołem, w czasie trwania mszy, i praktycznie mi się nie psuje, to idąc tym tokiem rozumowania jakbyś w Boże Narodzenie biznes ubił to nigdy się nie popsuje

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Sorki radialne 12,4 x 32 Stomil Olsztyn 

To identyko jak tamte

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v