Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u was bardziej się sprzeda bo u nas na lubelszczyżnie wysokich cen żeby to się opłacało nie da

marawilla i margerita właśnie można je i wiosną zbierać i póżną jesienią

Opublikowano

Knura :ph34r: na co mu to ,punkt kupulacji będzie otwierał ?😎

Opublikowano

Nie chcę mi się jeździć. W środę pojeździłem i jakiś zniechęcony jestem. Do tego gryzę się z myślami czy mi jest niezbędny. 

Jak ktoś ma coś krajowego z małym przebiegiem to pisać

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Nie chcę mi się jeździć. W środę pojeździłem i jakiś zniechęcony jestem. Do tego gryzę się z myślami czy mi jest niezbędny. 

Jak ktoś ma coś krajowego z małym przebiegiem to pisać

Ty bogaty ogrodnik to nowego bier 👍

Opublikowano

Nie chciał bym się pozbyć w całości. Myślałem z 500zl.  Ma jeszcze rozwadniacz w korku.  

Z której strony dk92 te pieńki są od mojej strony jak braki? 

Opublikowano

A w ogóle to skąd ten temat o karpach? Przeglądam i żadnego ogłoszenia tu nie widzę.

Opublikowano (edytowane)

Pojechał bym po nie ale przy MF nie mam tura  a 30stka kabina jak druślak.   A i kiedy to było rwane? 

Edytowane przez 6465
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v