Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, 6465 napisał:

8tys.  To do wytrzymania, jak cena traktora w miarę konkurencyjna.

Tylko nie wiem do końca jak silnik i skrzynia bo to nigdy nie było ruszane, narazie chodzi wszystko ok z odmy nie pluje, biegi bez zgrzytu wchodzą , ale żeby tak zjechać tylne opony to przebieg musi być fest 

Opublikowano (edytowane)

Wystarczy ze chodził duzo w transporcie. Sąsiad na 80ce gumy nowe 16 lat temu założył i po dzis z 90% bieznika ale raz ze zbożem jechal on i chyba dwa razy ja ją mialem do odwozu ziemniaków. Jak zrobila 100 km to wszystko. Reszta tylko w polu. A przez 14 Lat obrabiala prawie 40ha jako glowny ciagnik, wyjuch do opryskiwacza jedynie. 

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
Ursus932 napisał:

22 minuty temu, 6465 napisał:

8tys.  To do wytrzymania, jak cena traktora w miarę konkurencyjna.

Tylko nie wiem do końca jak silnik i skrzynia bo to nigdy nie było ruszane, narazie chodzi wszystko ok z odmy nie pluje, biegi bez zgrzytu wchodzą , ale żeby tak zjechać tylne opony to przebieg musi być fest 

wąskie opony też szybciej się zużywają bo większy nacisk i o poślizg łatwiej czyżbyś coś kupił bo mi umknęło 🤔

Opublikowano
9 minut temu, slawek74 napisał:

wąskie opony też szybciej się zużywają bo większy nacisk i o poślizg łatwiej czyżbyś coś kupił bo mi umknęło 🤔

Taaa kupił, chyba karpia na święta. 

Zastanawia się chłop ciągle.

Opublikowano
12 minut temu, slawek74 napisał:

Sławek no gdzie tak szybko 🙆‍♂️ @szymon09875 ładnie to ujoł, choć nie do końca bo karpia nie kupuje 😉     opony to orginalne Stomil Olsztyn radialne 

Opublikowano

kurla biardzki jokerowi i holilodzkiemu jakieś gówno wysyła , a mi pompy na reklamacje nie chcieli wziąć i niby taka super firma , dno i wodorosty , pod publiczkę paczuszki i życzenia a normalnego klienta w dupie mają.

• Like 2
Opublikowano

Na tobie nie zarobią, A na takim srokerze już tak A nóż komuś się spodoba na filmie poleci i kupi. Chciałem polski nowy kupić, ale się rozmyslilem. Dozbieram trochę i kupię se ciagany zachodni, bo to co się odpierdala to jest dramat. 

Opublikowano

nie bierz biardzkiego choć Daniel , a oni to masakra , nabrali na testy Johnny , kuboty a i tak tego nie kupią , a inny normalny chce na testy i nie dostanie a serio chce kupić , ilu tu chłopaków pisało że nie moga czegoś na testy dostać a chcą kupić na poważnie , hoker to by gówno z pod siebie zjadł i zareklamował jak by ktoś zapłacił , bez komentarza

Opublikowano
2 godziny temu, Uziu92 napisał:

nie bierz biardzkiego choć Daniel , a oni to masakra , nabrali na testy Johnny , kuboty a i tak tego nie kupią , a inny normalny chce na testy i nie dostanie a serio chce kupić , ilu tu chłopaków pisało że nie moga czegoś na testy dostać a chcą kupić na poważnie , hoker to by gówno z pod siebie zjadł i zareklamował jak by ktoś zapłacił , bez komentarza

Czytam tu komentarze to zadowoleni jedynie ci co pryskają 5-15 ha rocznie

Opublikowano

A ja z całego serca polecam ciągany minimum 2000l. Jaka wygoda to słów brak. I nawet na małe działki się sprawdza. 

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

@Ursus932 A tak w ogóle to ile na liczniku godzin wskazuje ten Ursus?

5600 ,

Opublikowano
19 minut temu, jarecki7745 napisał:

Wy tak na serio czy z nódów oglądacie tych jutubowych głupków 

Kiedyś coś oglądałem jak gównoburze zrobili z agromaszem, a potem z unią. Tak poza tym to szkoda mi czasu na ten chłam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v