Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, Agrest napisał:

Jakbym szukał to na tego  czarnego po linku @bratrolnika bym nawet nie spojrzał.  Czarny się nadaje do stania przed myjnią. Niby tańszy - tylko co z wyposażeniem ? Skoro go nie wymienił to znaczy że bida edition

Tu raczej chodziło mi o cenę, bo z tego co zauważyłem, to gra sporą rolę. A kolor jak kolor, ta pierwsza kuga faktycznie przyjemniejsza dla oka

Opublikowano
8 godzin temu, tomek73 napisał:

Sprzedaję teraz samochód i szlak mnie trafia jak Janusze dzwonią i od razu ile pan spuści, Spuścić to można spodnie z d*py a nie  targować się przez telefon nie widząc maszyny.  

Samochód wystawiony za 11999  ale dla Januszów specjalna cena 14500.

Tak samo powinno byś napisane  w tym ogłoszeniu 70 tyś do targu przez telefon. na miejscu 59,5 i prosze ile od razu można utargować. 

Ta cena 11999 to też taka Januszowa,  jak w biedronce. 

6 godzin temu, Uziu92 napisał:

108 mi się marzy albo choć 98.

98 Z mercem I klimą,  będzie do handlu. 

IMG_20200807_152851.jpg

Opublikowano
PRIMO napisał:

@farmtrac8244 @slawek74 kuźwa to była ironia. 🤦‍♂️

a już myślałem że to pozostałości po covidowe 😁🤪

Lukasz3991 napisał:

Kapkę dalej to ile? Jeśli stan jest spoko to można pojechać. Byłem teraz 3 oglądać w granicy 8 tysi oglądać, a ojciec nie zdążył fajki spalić a już byłem w aucie po szybkiej dyskwalifikacji.

jednoosiówka w grę nie wchodzi. Wożę baloty i spinam dwie do kupy.

do bel to taka wąska 🙆‍♂️ szwagier ma czterotonówkę z kościana to go namawiam by sprzedał bo to lipa mogę spytać czy nie póściłby ale to wąskie stan idealny garażowana 100%

Ursus932 napisał:

16 minut temu, PRIMO napisał:

@farmtrac8244 @slawek74 kuźwa to była ironia. 🤦‍♂️

Nie pierdziel, nie wygląda na złoma 

1 minutę temu, farmtrac8244 napisał:

Przecież to szóstka i za krótki garaż na takiego 

z rozpędem i bez hamucy by zmieścił 😁

rafal3939 napisał:

Z doświadczenia wiem że im mniej napisane tym lepiej, wolę jak ktoś jest konkretny i zadzwoni zapyta, pogada a taki co tylko czyta i pisze maile i smsy to dla mnie nie jest poważny. Nie mówię o Tobie.

A ja prawie zawsze piszę i wyczuwam czy gość do ręki ale pytam o konkrety

Uziu92 napisał:

3 minuty temu, Strongman napisał:

Ogólnie widziałem sporo filmików na YouTube gardzącym clasem a ze to części niema i takie tam i mf to samo i manipulacja zbiera żniwo.

mam claasa i co jak co ale częsci to do niego są tanie jak na zachód i jest tego w opór.

to już tyle napraw było 🤔😜😁

Opublikowano
Ursus932 napisał:

1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Ty gdzieś tam od Bełchatowa?

A no prawie 

jedz do Bocianichy tam jest gość co ciagnie traktory z zachodu i co u niego kupisz bo ma calkiem niezły sprzęt

Opublikowano
8 godzin temu, Uziu92 napisał:

a nie masz tam gdzieś jakiejś przyczepy wywrotki fajnej na tył ?

Ciężki temat ,sam szukam a raczej się rozglądam za jakąś skorupą

8 godzin temu, Ursus932 napisał:

W Którym? 

No w tym o który pytałeś

Opublikowano
9 minut temu, soltys48 napisał:

Ciężki temat ,sam szukam a raczej się rozglądam za jakąś skorupą

No w tym o który pytałeś

Ty o mnie nie zapominaj. ☺

Opublikowano

U korbanka ktoś zostawił w rozliczeniu fajnego MF 4270 podobno z rozwaloną skrzynią, dopiero będzie marża na tym modelu jak go podreperują. Może klienta nastraszył że części do skrzyni nie ma

Opublikowano

Fajny ciągnik 4270, robiłem jazdę testową i gdybym nie pojechał zobaczyć 6465 to bym go kupił. Ale jak przyjechałem się 6465 to dołożyłem 30tys.  I Po tamtego nie wróciłem. 

14 minut temu, mf362 napisał:

U korbanka ktoś zostawił w rozliczeniu fajnego MF 4270 podobno z rozwaloną skrzynią, dopiero będzie marża na tym modelu jak go podreperują. Może klienta nastraszył że części do skrzyni nie ma

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, danielursus3p napisał:

Po drodze do A1 z Bełchatowa, Kleszczów te okolice. Tam przynajmniej bliżej główniejszych dróg to piochy 

Mają piochy ale od lat najbogatsza gmina w Polsce 🤷‍♂️ 

Opublikowano
8 godzin temu, Uziu92 napisał:

do bizona u mnie to jest chyba wszystko , jest jeszcze scorpio na karowej za Volvo ale one już upada , ale do polskiego sprzętu mają wszystko

Bizona to i u mnie całego w sklepie można poskładać, byle tylko rama była 

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

jedz do Bocianichy tam jest gość co ciagnie traktory z zachodu i co u niego kupisz bo ma calkiem niezły sprzęt

Znam Darka, zresztą jest ich trzech braci i każdy handelek 

Opublikowano
10 godzin temu, sladan napisał:

wszystko można, tylko nie kupować samochód w Płocku....

10 godzin temu, Agrest napisał:

Ale kwestia na jaki procent chcesz pożyczyć? Może by co skołował😁

ale ja nie chcę pożyczać, myślałem że jako prawie teść będziesz miał gest😜

10 godzin temu, Uziu92 napisał:

ja tylko xenon, nic innego nie chce, no chyba że led :D

ja po nocy praktycznie nie jeżdżę, to mi to lotto

3 godziny temu, sladan napisał:

Tu raczej chodziło mi o cenę, bo z tego co zauważyłem, to gra sporą rolę. A kolor jak kolor, ta pierwsza kuga faktycznie przyjemniejsza dla oka

póki co to tylko luźne rozmyślania, nie ma kasy, a jest czym jeździć

a może być tak jak zawsze że szuka się jednego, a kupuje co innego, tak jak to było w zeszłym roku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v