Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, danielursus3p napisał:

Wszystkie mniej więcej jednakowe.

Nie wiem, zapytam. Przywozi czasem takie smaczki przy okazji z zachodu. Mazowieckie

Ja z Podlasia więc jeśli coś dobrego by się trafiło to można podjechać.

Opublikowano
1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

w gutanowie u handlarza ile opon leży podobnie okolice Żelechowa tam koło Daniela , też u niektórych sterty 😁

Tylko te u nas to cenią jak żyd za matkę.

Opublikowano
5 minut temu, Strongman napisał:

Mi tez kabaty się nie podobają,a przede wszystkim to diagonalne a ja lubię radialne i bezdętkowe.

A co to rosół na niedziele żeby lubić 🙆‍♂️

Opublikowano
2 godziny temu, turion23 napisał:

Ja z Podlasia więc jeśli coś dobrego by się trafiło to można podjechać.

To nie daleko tak na prawdę.

Opublikowano
1 minutę temu, Uziu92 napisał:

w gutanowie u handlarza ile opon leży podobnie okolice Żelechowa tam koło Daniela , też u niektórych sterty 😁

I w Zelkowie tez podobno dużo,jak bym miał wymieniać w bizonie to tez bym kupił używane bo cały rok stoi.

Opublikowano

ja w kombajnie z przodu mam Continental, bieżnik podcięty ale guma jak nowa i boki a że 35 lat mają 😁 mnie zastanawia jak te ling long chodzą np u Perkinsa , tak je chwalił, ale jak on je dostał może za darmo za reklamę to się nie ma co dziwić , ja bym się bał je kupić na cały traktor za tyle kasy , chyba że jakieś małe do małego traktoru na jedną oś tak na przetestowanie

Opublikowano (edytowane)

Ja tez mam dobre opony w kombajnie ale jak by przyszło wymieniać to nowych bym nie kupował,ogólnie nowe opony to droga sprawa nawet najtańsze jakie są.

Idę robić pottingera,wymieniać wszystkie łożyska na timkeny.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

O pamiętacie  https://m.olx.pl/oferta/ciagnik-zetor-5340-CID757-IDHRIgN.html?isPreviewActive=1

24 minuty temu, Strongman napisał:

Lubie jak opona amortyzatoruje doły a taka radialna działa jak resor którego w ciągniku niema.

No fajne są, mam w szejesiuntce to super się jeździ 

26 minut temu, stempos1980 napisał:

Marcin  u szwagra 3 lata temu zakładał nowe do ciapka i są mocno już popękane oczywiście tylne

Panie Adamie to jakie  by kupić 

Opublikowano

Kurła nie da się od wczoraj rolniczych ogłoszeń przeglądać. Jakiś ciul dodaje kilkaset ogłoszeń szamba i zrobił szambo.🤦‍♂️😤

Opublikowano
47 minut temu, Ursus932 napisał:

A co to rosół na niedziele żeby lubić 🙆‍♂️

Ogumienie to ważna rzecz, kupisz słabe nie pojedziesz, ważne jaki wytrzymują nacisk przy odpowiedniej szybkości tzn indeks szybkości i nośności, później  zdziwienie że gumę szlak trafił.

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Ten gość tym ogłoszeniem.to już kilka lat się ogłasza, to zdjęcie

23 minuty temu, Agrest napisał:

Kurła nie da się od wczoraj rolniczych ogłoszeń przeglądać. Jakiś ciul dodaje kilkaset ogłoszeń szamba i zrobił szambo.🤦‍♂️😤

U mnie tyż....

Opublikowano
gregor1284 napisał:

2 godziny temu, slawek74 napisał:

alternatora nie potrzebujesz

Co za alternator? Mam od Tico zamontowany już 3rok chyba, ale jak coś sensownego masz to może się dogadamy 

orginalny do władzia lezy na półce miałem modzić do e-my ale trafił się gotowy bez kombinacji

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

A jaki tam jest rozmiar

18,4 x 34

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v