Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Jeszcze jedna ściana do wywalenia i będzie jak należy, ale to zobaczymy kiedy. Chłopaki jakąś więźbę mają robić zaraz po nowym roku, pewnie i ja się załapie. No ale teraz to luxus, jeszcze ta ścianą i koniec pchania kasy w obore. Na drugi rok z wiosny zgrabiarkę kupię dwukaruzelowa a reszta przychodów w izbę 

Opublikowano

spoko. jakbym miał bliżej to bym Ci go zrobił

2 minuty temu, Strongman napisał:

Takich traktorów już niema jedynie do remontu,ale remonty tanie,ja mam od nowości i śmiga bezawaryjnie.

niby tanie ale się nazbiera jak to przy wszystkim.

• Thanks 1
Opublikowano

same opony kupić to już kilka tyś, zrobić sam osprzęt silnika jak np regeneracja alternatora, rozrusznika, nowa pompa wody, przejrzeć wtryski i pompę, uszczelnić coś wymienić np chłodnicę i już koszty się robią.

Opublikowano
soltys48 napisał:

Wybrał ja sie na wycieczkę pod Sochaczew i pojpsuł mi sie hujdaj , zjazd na MOPa, szybka akcja i młody auto zastępcze na lawete i mi przywiózł.Szyba podmianka i w drogę na powrocie auto zastępcze również odmówiło posłuszeństwa i tylko i wyłacznie dzięki @6465 nie kwitłem na cpn do pniedziałku-całą sytuacja miała miejsce w nocy z soboty na niedzielę. Jakby było mało moich kłopotów to młodemu skończył sie viatoll w jego hujdaju- notabene takim samym jak mój.....Teraz pomyśl co wymyśliłem🤣

Tak mi wpadł do głowy pomysł, może by tak założyć temat, pomocy w trasie gdy komuś stanie się podobna sytuacja jak tobie? W końcu nie każdy ma takie kontakty jak sołtys Agro foto.

• Like 3
Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał:

Ten co uziu wstawił to lala podług tamtego. ☺

Ale ty mu ładnego Zetora pokazałeś tylko nie ta kasa.

Widziałem dziś ogłoszenie twojego sąsiada to odrazu widać że blisko Łowicza już jest😁 Tylko za kieszeń się trzymać

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

ja się nie spotkałem,bo już w tych latach co to pewnie robili to zachodnie byli w modzie,ale te serie na 9 to trochę lipa bo 10 z turbo kręcą 20km wiencej a ta sama pojemność,inne wtryski,turbo,chłodnica od 6,sama nazwa ciężka seria wienc te 72km to za mało do tej masy.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
8 minut temu, Strongman napisał:

ja się nie spotkałem,bo już w tych latach co to pewnie robili to zachodnie byli w modzie,ale te serie na 9 to trochę lipa bo 10 z turbo kręcą 20km wiencej a ta sama pojemność,inne wtryski,turbo,chłodnica od 6,sama nazwa ciężka seria wienc te 72km to za mało do tej masy.

Ten. 1044 ma tylko 72km?

Opublikowano
3 godziny temu, mf362 napisał:

W bajkach dla dzieci nawet zetorki

Ten to jakiś starszy 6745 itp : D

@Ursus932
cos w sam raz do tura jak w szejsiuce brakuje przodka

image000000.jpg

3 godziny temu, farmtrac8244 napisał:

Nie tylko bajka ale jak dobrze pamiętam w ksiąkach z 0 czy 1 klasy był ursus 4514 tak to wyglądało czy Farmer się trafił .

Oglądam te bajki bardzo często bo mój pierworodny je uwielbia. Jak pierwszy raz to zobaczyłem to pomyślałem że ktoś miał łeb żeby odwzorować to w bajce,zawsze jakieś wymyślone nieprzypominające prawdziwych a tu wszystko idealne. Ale najbardziej wkurzająca jest ta muzyczka jak się tworzą te ciągniki 😀

Mój synek lubi naklejki i kupiłem mu kiedyś ksiazke i było ponad 150 naklejek z maszynami to dużo mtztow było,jakieś historie o kombajnach zbożowych. Kiedyś takich rzeczy nie było a teraz dziecko od małego poznaje co to rolnictwo

• Like 1
Opublikowano

śniadanie chyba jakieś mu zrobiłeś 😊 gorzej z przyczepa wracać

Opublikowano

Całe święta będzie odchorowywal ta wycieczkę. 

Ostatnio znajomy mi opowiadał że widział bohatera w Swarzędzu. Bizon zo56 bez kabiny i bez daszku a za kierownicą gość uzbrojony w kufajkę i czapkę uszatkę. Jak za starych czasów.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v